Orfű

Efott 2010 0.nap

Az alább olvasott élménybeszámoló a csapat egyik felének útjáról szólt. A mi utunk közel sem volt ilyen egyszerű:)

Mi Budapestről jöttünk vonattal,a “9:45-ös” IC-vel, ami már fél óra késéssel indult. Mikor végül közel másfél óra késéssel megérkeztünk,azt hittük már nem lehet rosszabb. Dehogynem!!! A beharangozott nagy táblák és információs pultok helyett csak néhol egy-egy papír cetlit találtunk arról, hogy merre is kell menni az EFOTT buszhoz. Végül megtaláltuk, és a 3. buszra egy kis tolongás kíséretében fel is fértünk. Az utat egy hullámvasúthoz tudnánk hasonlítani, de a látvány és a megérkezés öröme a hosszú utazás viszontagságait elfeledtette.

Amint a kapun bejutottunk, a stáb másik fele már hideg sörrel és a legjobb sátorhelyjel várt minket. Innentől kezdődött az igazi fesztivál hangulat, ismerkedés a szomszédokkal, a terület felderítése és a meleg víz leellenőrzése- amiben sajnos csalódnunk kellett.
0.nap révén csak egy színpadon voltak fellépők, de így is nagyon jó hangulatot teremtett a Zagastic és a 25. jubileumukat ünneplő Ladánybene 27.
A Zagastic együttes számunkra teljesen ismeretlen volt, de a 0.napot nagyon feldobta reggaes irányzatú zenéjük. A Ladánybene 27 sem hazudtolta meg önmagát, egy fergeteges sok előadóval -pl. Copy Con, Lego Man, Mr.Roul(NoSick) -színesített koncerttel szórakoztattak minket.
A koncertek között a Camping területén garázdálkodtunk a HÖOK sátor és a különböző pavilonok között, ahol szintén nagyban zajlott az élet.

Kíváncsian várjuk a következő nap eseményeit, ami már több koncertet és még nagyobb bulit ígér.
A többi nap eseményeiről is beszámolunk, olvassatok minket, hogy ne maradjatok le semmiről!

ÉS ne felejts el minden szembejövő embernek “EFOTT-Pacsit” adni!

Hírdetés

2 című bejegyzés “Efott 2010 0.nap” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s