EFOTT 2010 1.nap – Pálinka szerelmem!

Az EFOTT első napja nagyon korán felbukkant a horizonton, rádiónk egyik lelkes hallgatója hajnali 7 órakor zsiráf barátjával ébresztett minket. Röpke 3-4 óra alatt magunkhoz tértünk, és nyakunkba vettük a fesztivált!

A 35 fokos hőségben megváltás volt belecsobbani a tó hűvös vízébe és a kajakozó fiúk látványa sem volt utolsó. 🙂 Fürdés után körbenéztünk a helyen, megtaláltuk a főként fiúkat vonzó pókersátrat, rengeteg szórólapot kaptunk az EFOTT-ra kivonult civil szervezetektől, és persze a Dreher sátrát is felfedeztük.

Gyors vacsora után a Mystery Gang koncertjével nyitottunk. Nagyon pörgős kis bulit csináltak, mi mégis az árnyékba húzódtunk egy hideg sörrel. Korda György és mindenki Klárikája azonban táncra hívta a társaságot. Az első sorban tomboltunk, de All-in pólót mégsem tudtunk zsákmányolni. Majd legközelebb.

A Bikini koncerten nem voltunk a színpad közelében, de a sátrunknál is kitűnően hallottuk a nagy kedvenceket.

Rövid pihenő után szétvált a csapatunk, az egyik fele a Copy Con koncertjére ment, a maradék pedig a Magna Cum Laude-ra. Hatalmas buli volt! A MCL énekese – Mező Misi – a Vidéki sanzon című számuknál átmászott a kordonon, volt body surfing, meg amit el tudtok képzelni. Zárószámuk a Pálinka dal volt, gondolhatjátok, mekkora sikert aratott. Stábunknak sikerült bejutni hozzájuk a színpad mögé, hihetetlenül közvetlenek és jófejek voltak.

Utánuk 23 órai kezdéssel Ákos következett. Nagyon profi koncertet adott, a színpadi fények és mindenféle technika nagyon hatásos volt. Rengeteg ember bulizott együtt!

A nagyszínpadon ezzel véget ért a program, úgyhogy a HÖOK sátorban folytattuk a bulizást. Kellemes meglepetéskén ért minket, hogy Martos Csocsós lányok is dolgoznak a pultban. Még pont elértük az AB/CD fergeteges koncertjét, stábunk tagjai közös képeket is készítettek a srácokkal. Szerencsénkre tudtak időt szakítani ránk, hiszen fesztiválról fesztiválra utaznak, tegnap például a Hegyalja fesztiválra igyekeztek.

Végül Dévényi Tibi bácsi teljesítette kívánságainkat, hatalmasat partyztunk a retro slágerekre.

Összességében egy nagyon jó kis estét zártunk. Még mindig nem késő nektek sem csatlakozni hozzánk, jegyinfókat találtok a www.efott.hu weboldalon!

EFOTT – Csak szabadon…

Egy gondolat a(z) “EFOTT 2010 1.nap – Pálinka szerelmem!” című bejegyzésnél

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s