EFOTT 2010 2.nap – Ajjajjaj :)

Az EFOTT második napját is sikeresen végigtomboltuk. Ezen a napon már nem kaptuk meg a reggeli ébresztőt, így kissé kipihentebben vette kezdetét a bulizás.

Reggeli után kis csapatunk két részre oszlott, a csapat egyik fele a strand felé vette az irányt, ahol EGY sikeres röplabda mérkőzést tudhatott magáénak, a Red Bull Dj.-je “nagyszerű” alakítása alatt.

Mindenki nagyon felpörgött, így még lelkesebben indultunk neki az éjszakának. A másik részleg a djuice Rehab-sátrat választotta, ahol kipihenték az előző este fáradalmait óriási ventilátor, kényelmes kanapék, alma eszegetés és masszázs segítségével. Az este az eddigiekhez hasonlóan ismét jól kezdődött. 😉 A 30y koncertjével kezdetét vette az őrület, majd a Quimby koncertjén tomboltunk.

Mindkét együttes igazán kitettek magáért, hatalmas bulit csináltak. Az elsőn a társaságból csak páran vettünk részt, de annál nagyobb volt a lelkesedés, hiszen ezt a koncertet vártuk a legjobban. Az énekes, Zoli  most sem hazudtolta meg magát, mindent beleadott a színpadon, ahogy azt a Vegyésznapok szerdáján tette. A Quimbyre még nagyobb tömeg gyűlt össze, hozzánk is csatlakozott már mindenki. Az emberek egymás hegyén-hátán ugráltak. Az ismertebb számokat, mint az Ajjajjaj, és Az autó egy szerpentinen-t együtt énekeltük, így a hangunk kissé meggyengült a végére :). Ezek után Dévényi Tibi bácsi kihagyhatatlan fellépése következett, amit ismét minden fesztiválozó kirobbanó örömmel fogadott, így a HÖOK sátor nem is volt elég arra, hogy mindenki beférjen. A Rádió 1 sátra csak igazi mai slágerekkel kápráztatta el a közönségét. Kis csapatunk ingázott a két sátor között, így kielégítve mindenki zenei ízlését. A buli most sem okozott csalódást, egészen hajnalig talpon voltunk.

Sátrainkhoz visszatérve elég kellemetlen meglepetés fogadott minket. Gondosan kiakasztott molinónknak nyoma veszett, ami mindenkit hideg zuhanyként ért, hiszen ezzel próbáltuk még ismertebbé tenni rádiónkat. Ráadásul két sátorral több lett a mi kis boxunkban. 😥

Ettől függetlenül remekül érezzük magunkat. Továbbra is olvassátok élménybeszámolóinkat.

EFOTT- csak szabadon… 🙂

Hírdetés

3 című bejegyzés “EFOTT 2010 2.nap – Ajjajjaj :)” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s