EFOTT 2010 3.nap- Én másnapos akarok lenni…

Elérkezett a várva várt nap, hiszen Tankcsapda koncert is volt. Azt hiszem nyugodt szívvel állíthatjuk, hogy ezt a koncertet látogatták a legtöbben.

De kezdjük a reggellel…

Az előző esti bulizás hajnalig tartott, a nappali hőség sem sokat enyhült, ezért stábunk pár tagja a függőágyakba menekült a forró sátrakból. Az elmúlt napokban ez volt a legpihentetőbb alvásunk, habár nem tartott sokáig, mert a fesztiválozók már vagy még talpon voltak.

Röpke pár óra alatt össze is szedtük magunkat, ekkor jött egy remek hír az EFOTT hivatalos rádiójától, miszerint a molinónk megvan apróbb sérülésekkel. 🙂
Ebéd után az EFOTT strandon vártuk a felfrissülést. Itt a hideg víz és a Red Bull-os Dj segítségével sikerült ráhangolódnunk az estére. Meglepve tapasztaltuk, hogy kevesebben voltak a parton, úgy látszik mindenkit megvisel a hajnalig tartó koncert áradat.

A stáb erősebb nemét képviselő tagok este a Junkies koncerten vettek részt, ami a jó öreg punk-rock irányvonalat képviseli. Furcsának találtuk, hogy nagyon sok fiatal van, akik az első sorokban tomboltak, és meglepően jól ismerték az Alkohol című dalukat. A koncerten meg lehetett vásárolni az új lemezüket mindössze 500 forintért. Sajnos csak 100 darabot hoztak belőle, ami természetesen pillanatokon belül elkelt. A koncert maga picit lapos volt, sok újabb lemezükön lévő számot játszottak, de mindenkit kárpótolt a legendás mindent elsöprő “ennyi kell” daluk- ezért már magában megérte elmenni. Kezek a magasban, hajak a levegőt szelték- ez volt jellemző a Junkies koncertre.

Már 11 előtt hatalmas tömeg gyűlt össze  a nagyszínpadnál, és a Tankcsapda mindössze 10 perc késéssel megkezdte a koncertet. Mi először hátulról élveztük, majd egy kósza gondolattól vezérelve az első sorokban kötöttünk ki, ahol a pogo sem maradt el. Ők is sok új számot játszottak- amikor is a közönség egy kis levegőhöz juthatott-, de a régi dalok megőrjítették a közönséget.

Ezalatt a HÖOK sátorban Napoleon Boulevard koncert volt, aminek a végére értünk csak oda. Szerencsére akkor játszották a legismertebb dalokat.
Az este további részét is itt töltöttük, Dévényi Tibi bácsi “társaságában”. Az általa játszott zenére mindig is nagyot lehetett bulizni, és ez most sem volt másként. Még dedikált piros pöttyös labdával is kedveskedett, amit a tömegbe dobált- sajnos még nem szereztünk, de nem adjuk fel, hiszen ma még van rá lehetőségünk!

Nagyon készülünk az utolsó estére, hiszen itt bármi megtörténhet.
Élményeinket holnap olvashatjátok! 😉

Egy gondolat a(z) “EFOTT 2010 3.nap- Én másnapos akarok lenni…” című bejegyzésnél

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s