EFOTT 2010. 4.nap – Valami véget ér

Az orfűi ideiglenes lakosok a fesztivál 4. napján, vagy ha úgy tetszik 3. másnapján újra önfeledt bulizásba kezdtek és meg sem álltak hajnalig!


A tábor egész délelőtt csendes volt, a sátrazók felkerekedtek a szokásos délelőtti strandolásra. A Martos Rádió stábja az utolsó napon úgy döntött, inkább az árnyékban ejtőzve piheni ki az elmúlt éjszaka fáradalmait. Délután a nyakunkba vettük a fesztivált és pár korsó hideg sör és fesztivál kaja mellett figyeltük, hogyan készülnek a road-ok az esti koncertre.

A bulit a  Pepsi Nagyszínpadon a Belmondo együttes indította. A negyedik napon már elég nehezen pörgött fel a hallgatóság, de később beindult a koncert. Utánuk izzított a Belga együttes , akik hozzájuk méltóan igazán ütős bulit adtak. Rengeteg embert érdekelt a zenéjük, de csapatunk a hátsó sorban is fergetegeset bulizott.

Csapatunk egyik kedvence, a Kowalsky meg a Vega este 9 órától következett. Legismertebb számaikat több tízezren énekelték velük. A hangulat fergeteges volt, a  lelkes közönséggel  együtt tomboltunk és éltük át a szív forradalmát. Az estét a Kispál és a Borz zárta. Nem meglepő, hogy őket választották zárózenekarnak, hiszen – úgy néz ki – legeslegutolsó koncertjüket a Szigeten fogják tartani.
A zenekar 23 éve indult Pécsről és az egyik utolsó fellépésüket is Pécs mellett tartották.

Az estét szokás szerint Dévényi Tibi bácsinál zártuk. Az emberek utolsó energiáikat mozgósították a retro discoban, kedvenc lemezlovasunk vezénylete alatt. A fesztivál utolsó estéje sem ért véget hajnal előtt. A sátorlakók már kora reggel, vagy épp késő este összepakoltak és próbálták a legutolsó esti buszjáratot elérni, sajnos inkább kevesebb, mint több sikerrel. Azoknak, akik nem autóval érkeztek a fesztiválra, a megérkezésnél tapasztalt tömeget kellett legyőzniük. Idővel azért mindenkinek sikerült felkerekednie és az orfűi camping zárta kapuit.

Látogassátok meg az EFOTT honlapját www.efott.hu, kövessétek nyomon facebookon a fesztiválról szóló híreket. A facebook csoportban a fesztiválról készült videókat is megnézhetitek. Jövőre találkozunk, ha nem is ugyanitt és ugyanekkor, de ugyanennyi bulizással!

EFOTT – Csak szabadon… 2011. folyt. köv.

Egy gondolat a(z) “EFOTT 2010. 4.nap – Valami véget ér” című bejegyzésnél

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s