…iszik, iszik, iszik, iszik, iszik, iszik, iszik!

Az első estét a szokásos kútfúrással kezdtük, majd következett a benti vetélkedő. Megmutattuk, hogy mennyire élvezünk egymásról tejszínt nyalogatni, és hogy értünk a pipettázáshoz. Szívesen segítünk a takarításban is, ehhez a művelethez főleg CSK-kat szeretünk használni. Az első estén DJ Gyurex pörgette a lemezeket, hatalmasat bulizhatott a fárasztó nap után a gólyasereg.

Második nap felállt a kisszínpad, délelőtt már indult is a party. Később vízi vetélkedőn mérhették össze a csapatok a tudásukat: Megvizsgáltuk, hogy áll a fiúknak a bikini, a lányok szorosan összebújva takarták el bájaikat.

A kút egyre mélyebb lett, mindenki tisztességesen megitta a fröccsöt és a sört az esti vetélkedő előtt. A zsűrit nem hagytuk szomjazni, vesztegetésképp gintonikkal oltottuk szomjukat. DJ Dani és Czakó Peti zenéltek az esti bulin, ahol asztal nem maradt gólya nélkül.

A harmadik nap az egészséges életmód jegyében telt. Egész napos sportvetélkedők közben a szervezők fröccsel hűsítették felhevült testünket. Védtek minket a kiszáradástól, és ne feledjük, hogy a bor tele van antioxidánssal 😀 .A kút elérte a maximális mélységét, az esti vetélkedő-feladatoknál kevertkólával igyekeztünk a zsűri kedvében járni.

A csapatok versenyében a lilák diadalmaskodtak. Végül már ez sem számított, barna csapatba olvadva ünnepeltük magunkat.

Az utolsó estén Red Bull-os stégbulin tombolhattuk ki magunkat DJ Gyurex közreműködésével. Bikininket falatnyi topokra cserélve a társalgóban folytattuk a bulizást. Ez volt az utolsó este, amit a táborban töltöttünk, így igazán kitettünk magunkért.

Másnap (a szó szoros értelmében másnap) hátunkra vettük a hátizsákunkat, és még egyszer megmutattuk a helyieknek, milyenek a vegyészgólyák.

Csak remélni tudjuk, hogy ez a pár nap emlékezetes volt számotokra, és hogy a BARNA CSAPAT az elkövetkezendő időszakban is ilyen lelkes lesz!

A gólyatáborban készült képeket a vegyeszhk.blog.hu-n találjátok!
Köszönjük, hogy itt voltatok! Társaitok legszebb pillanatairól ITT olvashattok, ne felejtsétek el sajátjaitokkal is bővíteni a sort!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s