budapesti műszaki egyetem

Gólya-gólya gilice

Már túl vagytok a Gólyatáboron, ezzel megkezdve VBK-s pályafutásotokat. De szept. 06.-ig sem hagyunk titeket program nélkül! Aug.30.- szept.01. (hétfő- csütörtök) várunk benneteket Budapesten a Gólya-hét keretein belül.

Mi is az a Gólya-hét???

Ismerkedés Pesttel, az egyetemmel, gólyatársakkal és velünk mentorokkal.

A hét a beiratkozással kezdődik, kicsit hosszadalmas lesz, de megéri, ezután csupa móka és kacagás vár rátok 😀 – erről gondoskodunk!

Az „Ismerd meg Budapestet” vetélkedő és a „Bolyongólya” hozzájárul ahhoz, hogy egy összeszokott társaság legyetek és ne tévedjetek el az első héten 😉 Megnézhetitek Pest legszebb, legforgalmasabb helyeit, bemutatkozik nektek egyetemünk is rengeteg épületével. És egy halk „Hogy lesz szeptembertől…?” sóhajjal átkelhettek a Sóhajok- hídja alatt.  (Ezt és sok már kérdést igyekszünk megválaszolni.)

A Neptun használata elengedhetetlen az egyetemi évek alatt. Nem tudod mi az a  Neptun? Anno mi se ismertük, ezért tartunk egy előadást, ahol minden csínját-bínyját megmutatunk.

Bemutatkoznak az egyetemi körök is: Bográcskör, Egyetemi zöld kör, SZASZ, Számtech. Kör, AP, Csocsó, Mentorkör és nem utolsó sorban a Stúdió. 😀 így mindenki kedvére válogathat, melyikhez is szeretne csatlakozni. A köröknek közösségépítő szerepe is van, tapasztalatokat, barátokat szerezhettek, szórakozhattok. Nem érdemes kihagyni.

A héten még egy kevésbé kellemes feladatotok van: ünneplőbe öltözés és irány az évnyitó.

Az este a bulizásé, mindenkinek  a legszebb, legszexisebb ruhájára van szükség, mert indul a pörgés és egy fergeteges éjszaka vár rátok a Dunán. Vigyázz, kész GÓLYAHAJÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Türelmetlenek vagytok és nem akartok várni a Gólyahétig? Mindenről első kézből akartok tudni? Látogassátok meg a mentorkör honlapját, ahol mindent megtaláltok!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s