nyer

Nyereményjáték

imax szemüvegNyerj páros jegyet a Martos Rádióval a Cinema City Arénába 2010. október 11-én 19:00 órai Múmiák 3D a Fáraó titkai című IMAX 3D film premier előtti gála vetítésére és az azt megelőző, az ókori Egyiptom hangulatát idéző fogadásra a Cinema City Aréna IMAX jóvoltából.

Hogy mit kell érte tenned? Válaszolj az alábbi kérdésre és légy Te az első!

Melyik teljes estés film premierje látható novemberben IMAX 3Dben is?

A helyes választ és elérhetőségeteket a martos.radio@gmail.com címre küldjétek vasárnap este 18:00 óráig.

MúmiákTovábbra is keressétek nyereményjátékainkat és játsszatok velünk!

Martos Rádió – mert rólad szól!

Egy gondolat a(z) “Nyereményjáték” című bejegyzésnél

 1. Sziasztok!

  A nyereményjáték nyerteseiként mi vehettünk részt a premier előtti gálavetítésen. Mire a helyszínre érkeztünk már javában folytak az est előkészületei, minden asztalon ízletes egyiptomi finomságok gőzölögtek, a teremben pedig két – furcsa módon – élő múmia is járkált 🙂
  Az est házigazdája igyekezett minden részletre felhívni a figyelmünket. A kellemes időtöltést ugyanis nem csak a finomságok biztosították, hanem a gyerekek – illetve gyermeklelkű felnőttek – szórakoztatására egyiptomi témájú kézműves foglalkozást is szerveztek. A meghívottak listáján szereplő emberek közt természetesen képviseltette magát a “celebek” világa is, láttuk óvodáskori kedvencünket Szandit és valószínűleg ha szemfülesek vagyunk mást is észrevehettünk volna 😉
  A film érdekes volt, mindekinek ajánljuk akinek – hozzánk hasonlóan – nem volt szerencséje Egyiptomba utazni: a hatalmas kivetítőn 3D-ben szinte megelevenedtek a híres piramisok, sírboltok, templomok és paloták. A film jól érzékelteti a sivatag hatalmasságát, valamint az építmények monumentalitását is.
  A film vetítése előtt Egyiptom nagykövete modott beszédet, melyben szívélyesen invitált mindekit országa meglátogatására, amihez a film után kifejezetten kedvet is kaptunk.

  Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a lehetőségért, reméljük a jövőben is terveztek ilyen nyereményjátékokat 😛

  Peti és Rózsa

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s