csapatszellem1

GólyaCsata-Győzzön a jobb!

Kedves Gólyáink!

Év közben sem hagyunk titeket unatkozni. Újabb programmal gazdagodik a vegyész kar élete. 2010.okt.14-16. között kerül megrendezésre a GólyaCsata a Mentor Kör rendezésében.

A Kar ezen rendezvénye most teremt hagyományt, mivel ez az első GólyaCsata, témája: Mozimánia. A csapatok Gólya-hétén kapták meg film-témájukat. Találkozhatunk itt a Mátrix, a Gyűrűk Ura,  az Avatar,  a Batman, a Harry Potter szereplőivel. A Mentor Kör tagjai pedig Star Wars szereplők bőrébe bújnak.

Nagy küzdelem várható.  A különböző tankörök párosával karöltve indulnak a győzelemért.  A győztes jutalma egy rendkívül különleges serleg és persze a titkos ajándék. Hogy mi?- majd meglátjátok, de annyit elárulok, megéri elsőnek lenni. 😉 A  többi dobogós sem marad jutalom nélkül, a második és harmadik helyezett is értékes nyereménnyel távozik, a “vesztes” csapatok pedig egy újabb élménnyel!

 

A GólyaCsata felépítése összetett: Nemcsak csütörtökön és pénteken versenghettek egymással, hanem már az előfeladatok sikeres teljesítésével is megnyerhetitek a zsűrit magatoknak. Kocsmáról kocsmára találhatjátok meg mentoraitokat értékes pontokért. Amit tennetek kell: összehozni egy ütős filmet, csinálni egy feltűnő, rátok jellemző logót, és indulhattok is a csatába hangos dalotokkal!

 

 

alkoholimadok

 

A Csata után édes a pihenés, egyik mentorotoknak köszönhetően péntek este bulizhattok akár kifulladásig, a helyszínt a Desperados biztosítja.

Az Alkoholimádók éjszakája után sem lesz üres a zsebetek az italakcióknak köszönhetően! 😉

A csatáról beszámolót kaphattok egy későbbi cikkünkben, melyben Lilla meséli el tapasztalatait.

 

 

Az Erő legyen veletek!

Egy gondolat a(z) “GólyaCsata-Győzzön a jobb!” című bejegyzésnél

  1. Jó buli volt és kitűnő hangulat! Nincs is jobb szórakozás, mint a péntek estét haverokkal és közös programokkal eltölteni. Főleg ha az ember előtte egy órával még zh fölött szenved.
    Köszönöm a szervezőknek a nagyszerű munkát, mind a Csocsóklubos Gólyacsatánál, mind az After partynál!
    Jövőre is találkozunk, ha meghívtok. 🙂

    Írjátok le, hogy ti hogy éreztétek magatok!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s