Vegyészkar, én így szeretlek!-programajánló

Eleged van a rengeted zh-ból? A ‘napi BME-s bazmeg‘ tökéletesen leírja a napodat?

Akkor ereszd ki a gőzt valamelyik vegyészkari rendezvényen. Szerencsére az elkövetkező pár hónap bővelkedik ilyen alkalmakban.

November 16-án a Felező bál nyitja a sort. Hagyományosan a harmadik évfolyam vesz részt az ünnepi vacsorán, majd az utána megrendezett vetélkedőn. Az este mindig AP-s bulival folytatódik, ahol idén Tömös és Bruttshow fogja szolgáltatni a zenét. Az este folyamán zenélni fognak a Martos Rádió DJ-i is. A bulira a rendezők mindenkit szeretettel várnak, bármelyik évfolyamból. Jegyek a Csocsó klubban megvásárolhatók.

Ugyanezen a héten, november 19-20-án Réffy Józsefre, a Szervetlen Kémiai Tanszék lengendás tanárára emlékezünk egy kétnapos focikupával. Az 5+1 fős csapatok a mparagi@sc.bme.hu vagy az engert.attila@vegyeszhk.hu emailcímeken jelentkezhetnek. A jelentkezés határideje november 12.

Ha Réffy kupán elért helyezésedet meg akarod ünnepelni, megteheted ezt a       november 20-i Gólyabálon. Helyszínül idén is a Magyar Kultúra Házát választották a szervezők, a Várban. Hagyományosan a gólyabált a gólyatánc nyitja. Az idei tánc a bécsi keringő lesz. Az elegáns vacsora után kezdődik a buli, lesz eskütétel, egymás fülének húzogatása és a titokzatos maláj sikolyról is lehull a lepel.

Az idei év utolsó rendezvénye rendhagyóan a decemberi Ballagással egybekötött Gyűrűavató. A december 3-án 16 órakor kezdődő vacsorára a jegyek megvásárolhatók a Martos Csocsó Klubban minden hétköznap délután 14:00-19:00-ig
és a Martos Flóra Kollégium 233-as szobájában hétfőn 12:30-13:30, és szerdán 10:30-11:30. Szeretettel várnak mindenkit, aki 2005-ben kezdte az egyetemet, vagy 2009-ben az Msc képzést.

Remélem mindenki megtalálja a kedvére való programot, találkozzunk ott!

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s