Gólyacsata gólyaszemmel

A gólyacsata, mint a nevében is látható egy olyan program volt ahol a gólyák versenyezhettek egymással.  A csapatok tankörök szerint voltak beosztva,úgy mint gólyahéten.

 

gólyacsataAz 5 csapat, 5 filmet képviselt: Harry Potter, Avatar, Batman, Mátrix és a Gyűrűk Ura. A sok-sok feladat közül jó pár a filmhez kapcsolódott, ilyen volt a zászlófestés, a színdarab előadása. A kedvenc feladatom a pózolj tanárral volt, hiszen nem kis bátorság kellett felkeresni őket, és rávenni, hogy fényképezkedjenek veled.  A program csütörtöki részén nem tudtam részt venni, ahol ha jól tudom Capture the Flag volt az este folyamán az egyetem területén.  A résztvevők annyira belemerültek a játékba, hogy az egyik lány le is sérült. A következő feladat pedig egy jó kis kocsmatúra volt, melynek hatása igen érezhető volt az este gólyacsatafolyamán. Viszont pénteken teljes erőbedobással részt vettem. Az első feladat az volt, hogy mentorokat kellett megtalálni az egyetem területén. A tankörünk annyira jól érezte magát az azelőtti ivászatban, hogy nem tudtak felkelni, és mentorokat keresni 😉 Délután a Csocsóban várták a mentorok a gólyákat, akik eléggé kevés létszámmal jelentek meg, hiszen az elsősök közül sokan hetente hazamennek. Az este közeledtével mégis egyre több és több lett a gólyákból, így a szerencsések akik ott maradtak megismerkedhettek a kolifoglalóval, ami szerintem egy gólyacsatanagyon jó játék azok számára, akik szeretnek versenyezni ivásban vagy evésben. Ezek után következett a színdarab, ami után a mentorok is megleptek minket egy Star Wars-ossal. Végül a szervezők 1-1 VIP karszalaggal (Az alkoholimádók éjszakájára) ajándékozták meg azt, aki a legtöbbet tett a csapatáért. A nyereményről pedig nem szólnék, hogy a jövő évieknek is meglepetés lehessen, tessék megdolgozni érte!

A gólyacsatáról további képeket találtok a vegyész HK blogján az első illetve második napról is!

A pénteki este nagyon szórakoztató volt, szerintem sok mindenről maradt le az, aki nem jött. Az eredményhirdetést követő Afterpartyra elég sokan mentünk. Voltak akik nagyon jól érezték magukat, és voltak akik nem túlzottan. Az első probléma amivel szembesültem, az az volt, hogy nem volt hely lefoglalva számunkra, így az asztalhoz jutás elég érdekes volt. Megesett, hogy az egyik asztaltól pattogó kölykök állítottak fel. Viszont mások nem is akartak leülni, egész éjjel táncoltak.

Összességében jól éreztem magam, jó volt a vodka, a zsíros kenyér, a társaság. Remélem a jövő évi gólyák még lelkesebbek lesznek és még jobban érzik magukat.

Köszönjük a szervezőknek!

Egy gondolat a(z) “Gólyacsata gólyaszemmel” című bejegyzésnél

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s