Csináljunk egy őrült nagy bulit ma éjjel!-Felezőbál 2010

A harmadik évfolyam 2010. november 16-án felezte tanulmányait és agysejtjeit az idei Felezőbálon.

 

A Martos Csocsó Klub, mint minden évben ilyenkor átalakult. A csocsóasztalok helyét sörpad garnitúrák foglalták el, az asztalokon tányérok sorakoztak. Az egész helyet belengte az izgatott várakozás hangulata. Ki-ki egy aperitiffel kezdett a pultnál, vagy épp a rég nem látott ismerősökkel kezdett beszélgetni. 7 órakor aztán, miután elfoglaltuk helyünket megkezdődött az ünnepi vacsora. Örkényi Róbert, az est főszervezője köszöntött minket, és kívánt jó étvágyat a gulyáshoz.

Amint a vacsorának vége lett, egy rövid vetítéssel kedveskedtek nekünk, így idézhettük fel az elmúlt két és fél év legjobb pillanatait, különös tekintettel a gólyatáborunkra.

Ezután egy fél órás pihenő következett, játszós ruhát öltöttünk, és belevetettük magunkat a vetélkedő örömeibe. Volt ott vodkába áztatott mazsola, székfoglaló, zsűrivesztegetés, csapatnév kántálás, időre cigizés és suicide tequilázás.

Már majdnem éjfél volt, mire elindult a buli. A lemezjátszók mögött Tömös és Bruttshow pörgette a lemezeket, később Delfino és Czakó Peti vették át a stafétát. Ferge…….teges bulit csináltak, méltó befejezése volt estének.

Azt hiszem egy hatalmas élmény volt, és legalább ilyen jól fogjuk érezni magunkat a ballagásunkon is. Gratulálok és sok sikert mindenkinek!

További képeket találhattok a vegyész HK blogján. Ugyanitt megtaláljátok a felezőre készült videót is.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s