Gólyabál 2010

Novemberben  a Felező-bál mellett egy másik hagyományos kari rendezvény került megrendezésre: a Gólyabál. A bál november 20-án zajlott, így egy újabb friss élménnyel gazdagodtunk.

 

Mint minden, itt is az előkészületekkel kezdődött:

A stúdiós fiúk és a szervezők már reggel elkezdték az asztalok átpakolását az egyetemről a Várba. A lányok is szorgoskodtak, nekik köszönhetjük az alkalomhoz illő dekorációt. A nagy sürgés-forgásnak köszönhetően  minden  a helyére került, csodaszépre sikerült. Hirtelen már este is lett, a bál kezdete. Nemcsak a gólyák, hanem mi felsőbb évesek is izgatottan vártuk, milyen is lesz.

A hagyományokhoz hűen a gólyák tánca nyitotta az estét, természetesen mind nagyon ügyesek voltak. Ezt követte a vacsora, ami már megalapozta a jó hangulatot. Volt minden, ami szem-szájnak ingere: töltött káposzta, különböző saláták, töltött husik, hortobágyi palacsinta és még sorolhatnám. A vacsora végeztével kis meglepetéssel készültek a szervezők,  a gólyatáncot betanító Simon Dorka és párja fergeteges táncokkal szórakoztattak minket. Ezzel el is kezdődött az igazi báli hangulat, amihez a zenekar is hozzásegítette a táncolókat.

gólyatánc

Éjfél körül kihirdetek a bál királynőjét. A fiúk szerint az est legszebb hölgye : Nagy Szilvia lett, ezúton is gratulálunk neki!

A Gólyabál a gólyaesküvel válik teljessé, amit a maláj sikoly kíséretében tehettek le gólyáink. Köszönjük a készítőknek….;)

 

A szórakozás ezzel nem fejeződött be, folytatódott a tánc, a kötetlen csevej kifulladásig!

Ha a többi képre és a gólyatáncos videóra is kíváncsi vagy, akkor klikkelj a: http://vegyeszhk.blog.hu/ -ra!

Köszönet a szervezőknek, a felsőbb éves segítőknek a megvalósításért, és persze nektek, gólyáknak a részvételért!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s