Kézzel készített apróságok Karácsonyra 2.

Kedves Mindenki! Újabb nap, újabb ötlet! Azaz terítéken a karácsonyfa díszek. Mindannyian szeretünk gyönyörködni a szépen kicsinosított karácsonyfában. Hogy még személyesebbé tegyük az ünnepet, készítsünk mi is karácsonyfa díszeket. Nem kell hozzá sok idő, de meglátjátok nagy boldogságot fog okozni az egész családnak.

VESSZŐDÍSZ:

Amennyire egyszerű, annyira mutatós. Nincs másra szükségünk mint vesszőre és szalagra. A vesszőt bármelyik virágboltban beszerezhetjük. Mielőtt használni kezdenénk áztassuk kicsit vízbe, hogy könnyebben tudjuk formázni. Kis karikákat csináljunk belőle, ezt egy madzaggal rögzítsük, ha ez  megvan, szalaggal tekerjük körbe. És íme már el is készült!

GÖMBDÍSZ:

Vegyünk egyszínű gömböket és fűzzünk rá gyöngyöket akár spirálisan, akár hosszanti irányban. Rögzítéshez használjuk ragasztópisztolyt.

MINIFENYŐ DÍSZ:

Ahogy megláttam ezt a képet a neten, rögtön egy minifenyő jutott az eszembe. Nem tudom kinek mire hasonlít, tehát ha valaki nem látja meg benne a fenyőt, akkor utólag is bocsánat az elnevezésért….;) Elkészítése roppant egyszerű:vágjuk ki minden minifenyőhöz 3-3 háromszöget, minden oldalát díszítsük gyöngyökkel. Majd varjuk össze az oldalakat, és tömjük ki anyag darabkákkal. Varjuk rá kis fülecskét, hogy fel tudjuk akasztani. Ha nem is a karácsonyfánk dísze lesz, de a lakásunké mindenképpen.

Jó időtöltést!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s