Cipősdoboz-Ajándékozás öröme!

Melinda előző cikkében megemlített pár jótékonykodási lehetőséget. Kiragadtam belőle személyes kedvencemet: a Cipősdoboz akciót, melynek jelmondata: “A szeretet nem ismer határokat!” – remélem Ti se, és segítetek, hogy szebbé tegyük a Karácsonyt!

Gondolom még sokan nem hallottatok erről a segítségnyújtásról. Be kell valljam, én is idén értesültem róla először. Így következzen egy kis ismertetés: Mi is az a cipődoboz akció?

Ezt a karácsonyi adománygyűjtő akciót a Baptista Szeretetszolgálat hirdette, hogy megajándékozhasson szegény sorsú magyar és határon túli gyerekeket ill. a magyarországi árvíz-és vörösiszapkárosult családokat.

Az akció kétféle lehetőséget kínál az adományozni vágyóknak:

1. Pénzzel is támogathatjuk a gyerekeket. Az adományozásra dec. 16-ig lehetőség. Akik 3000ft feletti pénzösszeggel segítenek, azoknak az akció szervezői egy koncertjeggyel kedveskednek. A koncertet pedig nem más adja, mint Ákos, aki híres jótékonykodásáról és zenei tehetségéről. És egy jó hír: eddig 25.691.507ft gyűlt össze!!!

2. De a Szeretetszolgálat várja azon adományozóit, akik nem pénzzel, hanem különböző ajándékokkal akarnak kedveskedni a gyerekeknek. Az ajándék tartalmazhat : játékokat, iskolai eszközöket, édességet stb. Akár egy kedves levelet is írhatunk jókívánságokkal, üdvözlő sorokkal. A kész kis csomagunkat tegyük egy csomagoló papírral befedett cipős dobozba, majd kössük át vagy ragasszuk le. És ne felejtsük el rá írni, hogy milyen korú fiúnak, lánynak szánjuk. A dobozkák leadása: dec. 20-ig pl.: a Vörösmarty-téren, BME E épületében és még számtalan helyen. És egy kis biztatás: eddig 845 doboz gyűlt össze!

Mi, rádiósok igyekszünk minél több csomagot készíteni, és eljuttatni a gyűjtő helyekre. Kérünk Titeket, hogy tegyétek meg ezt Ti is. Rengeteg gyermek Karácsonyát tehetitek ezzel emlékezetessé! Tehát a mi jelmondatunk: “Segíts Te is “ Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s