Kézzel készített apróságok Karácsonyra 3.

A hóról nekem mindig a hóember jut eszembe, mily meglepő 😀 Már nagyon vártam, hogy újra csinálhassak az udvaron egyet, de most megosztok veletek néhány hóemberrel kapcsolatos ötletet.

 

HÓEMBERES KOSZORÚ:

Vegyünk virágboltban koszorúalapot, hozzá fenyőágat vagy bármilyen örökzöldet. Ezeket rögzítsük a dróttal az alaphoz. A koszorút kössük át szalaggal, tehetünk rá apró gyöngyöket vagy akár terméseket is. És hol jelenik itt meg a hóember?? Hát persze, hogy a díszítésnél! Kartonlapból vagy filcből is elkészíthetjük a hóember, a lényeg készítsünk előtte újságpapírból sablont. Ha megcsináltuk tűzzük rá a koszorúra.

HÓEMBERES ZSEBKENDŐTARTÓ:

A tél nemcsak a csupa móka mint tudjuk, sajnos legtöbben legalább egyszer megfázunk a télies időnek köszönhetően. Talán ezzel a kis ötlettel még az orrfújás is szórakoztatóbb lesz;)

Ehhez vegyünk a boltból kocka alakú zsebkendőtartót. A Tartó bevonásához használjuk a már jól ismeretes filc anyagot. A különböző formák kivágása előtt készítsünk papírból sablont, ezeket helyezzük az anyagra, vágjuk ki,varrjuk össze. Szerintem nagyon ötletes, és kifejezettem aranyos.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s