radio fejléc

Az első 24 óra

Lassan elérkezünk a 72 órás adás első napjának végéhez. Éjféltől hallhattátok a műsorvezetőket és a technikusokat nem mindennapi felállásban. Keveredett a Pimasz Gyümölcsök a Kóstolóval, az MR Top Eve a Martos Rezindessel, mint etilalkohol a vízzel. 🙂

Kedd éjfélkor a Verbális Kompresszió indította a 72 órás adást, akiket rendhagyó módon a technikusok követtek. Számukra új feladat volt a műsorvezetés, de a szűz kéz szerencsés, érdemes az archívumban rájuk keresni. Hajnalban még a nap is más, hirdette Zsófi és Era műsora, akik hajnali 4-kor ültek a mikrofonok elé. Őket az Electric Morning Shock követte, akik reggeli ébresztővel vártak minden koránkelőt.

Reggel 8 órakor már megkezdődött a kuponok kisorsolása az MR Top Eve-ben,  ami az Édes Kettesben és a Music Maniában is folytatódott. A Diófa című műsorban a lányok érdekes témákat feszegettek, mindenki nagy örömére. A nap első vendégei a Martos Pletyka Kört tisztelték meg jelenlétükkel, a Műegyetemi Néptánc Együttes két képviselője mesélt a régi hagyományokat örző körről.

A Pimasz Gyümölcsök tartották meg a Külügyi Kerekasztalt, ahol a BEST, IAESTE, AIESEC és az Erasmus delegációjával beszélgettek. A külügyi szervezetekkel még a héten találkozhattok műsorainkban. Részleteket a honlapunkon vagy a Facebook oldalunkon találhattok.

Következő prominens vendégünk Dr. Nyulászi László volt, az Általános- és Szervetlen Kémiai Tanszék oktatója. Ebben a műsorban is két italutalványt sorsoltunk ki. A napot az Electric Shock zárta, vendégeik Blade, Stefan és Laca voltak.

A mai napon kb. 15000Ft értékű utalványt sorsoltunk ki. A nyertesek nyereményüket a Csocsó Klub előtt felállított standunknál vehetik át.

Egy gondolat a(z) “Az első 24 óra” című bejegyzésnél

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s