radio fejléc

Szerda

Eltelt egy újabb 24 óra a 72-ből, de mi nem pihenünk, újabb és újabb témákkal, vendégekkel kedveskedünk nektek. Íme egy kis összefoglaló a szerdai napról illetve kedvcsináló csütörtökre.

A szerdai napot a Mangó nyitotta, ezzel is megalapozva a jó hangulatot! Technikusaink az előző naphoz hasonlóan a hajnali órákban ragadták kezükbe a mikrofont. Ezt követte a Rántott hús, majd  a hallgatók a Reggeli Adrenalinlöket pöröghettek tovább. Remélhetőleg eddigre már egyre többen kattintottatok a rádióra és ébredeztetek velünk!
8 órától a Before Night zenei műsor kezdte meg adását, amiben egy szerencsés chat-es megnyerhette az 1000Ft értékű Íz-lelő kupont– Jó étvágyat kívánunk hozzá! 😉
A tegnapi napon a Dinamitos lányokat méltán nevezhetnénk a Fortuna földi helytartóinak, mivel 4 nyereményjátékkal is kedveztek nektek. Így gazdára talált egy 1000Ft-os Íz-lelőkupon és három darab étkezési utalvány a Casablankaban.
Őket követte a Greenzone című műsorunk Gusztival és Zsófival, vendégünk pedig az egyetemi Zöld kör volt. A Mangó elég nyughatatlannak bizonyult ezen a napon, két műsorral is előrukkoltak és kiosztottak egy 1000Ft-os Íz-lelőkupont is.
A Comedy Night műsora következett három humoros fiatalemberrel, akik ma se hagyták pihenni rekeszizmainkat!
18 órai kezdettel a PimaszGyümölcsök látták vendégül a Best és Aeisec képviselőit, akiktől sok hasznos információt kaptunk a külföldi tanulási lehetőségekről. Martos Rezidens vette át a mikrofont, nekik köszönhetően 2×2 literes házi sör kupon került kiosztásra a Bajor Sörözönek köszönhetően. A napot a Before Night zárta.

Kikre számíthattok csütörtökön?

Before Night-tal indul a nap, őket követi vágóink műsora a Vágod?! Akik az esti/éjszakai kikapcsolódás után nem tudnának aludni, nekik szól az After Night műsora. Majd jön pintyóságokkal a Kulipintyó, ezután a Gyógysör című műsorunk, amiben egy szerencsés megnyerheti az 1000Ft-os Íz-lelőkupont.
A Későn kelőknek műsorunk számít az álomszuszékokra és meg is jutalmazza őket három darab étkezési kuponnal a Casablankának köszönhetően.
12 órátol Traxli és Ági szórakoztat titeket a Du(ó)mában.  A Mangó Town műsora alatt különösen érdemes a rádiót hallgatni és chatelni, mivel nyerhettek egy 3000Ft-os étkezési kupont a Kisborostyán étterembe.
Fejes és Szilvi pedig megmutatja nektek az élet, akarom mondani az éter habos oldalát a Mr Brightside műsorában. Még több információt tudhattok meg az ESN és IAESTE nyújtotta lehetőségekről. Az estét a Gang Bang és a Before Night zárja.

Csütörtökön is hallgassatok minket, érezzétek jól magatokat! Mindenkit várunk a chat-re, mivel még sok nyeremény keresi még a gazdáját!

Egy gondolat a(z) “Szerda” című bejegyzésnél

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s