radio fejléc

Ez a nap más…

…mint a többi, ezt Te is jól tudod! Valóban más volt a szombat este a Martos Csocsó Klubban, mint egy átlagos hétvégén.

 

18 órakor megnyitottuk a kapukat a vendégek előtt, hogy 18.30-kor megkezdődhessen a hivatalos ünnepség. Ezt Czakó György Stúdió alapító tag beszéde nyitotta, majd a mostani körelnök, Fejes Balázs szólt pár szót az egybegyűltekhez.

Majd a jelöltek avatása következett. Volt, aki világuralomra akar törni, mások egy jó társaság tagjai akarnak lenni és ezért csatlakoztak hozzánk. De az inspiráció végül is mindegy, a lényeg, hogy most már a jelöltjeink is a Martos Stúdió teljes jogú tagjai lettek.

Ezután jött a várva várt buli. A lemezjátszók elé először Bruttshow állt, aki retro válogatással örvendeztetett meg minket. Nagyon jó hangulatot varázsolt a jól ismert számokkal: Ezt a Martos Rádió DJ-i is fokozták, DJ Dani, Delfino és DJ Asgaroth több órán át pörgették napjaink legnagyobb slágereit.

A promóciós hétnek is hála rengeteg Martos Rádió hallgatóval és bulizóval találkoztam, azt hiszem mindenki nagyon jól érezte magát.  Remélem a továbbiakban is hallgattok majd minket és persze a bulizásban is számíthatunk Rátok.

Martos Rádió-már egy éve Rólatok szól!

3 című bejegyzés “Ez a nap más…” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s