Programajánló-Sors bolondjai

Budapesten számos szórakozási lehetőség közül választhat az ember. Itt van a rengeteg mozi, múzeum és persze színház is. Én most egy színházi előadást szeretnék a figyelmetekbe ajánlani, amit a -személyes kedvencemben- a Madách Színházban láttam.

Hétfő este is telt házas előadás. Olyan prominens színészek játszották ezt a négyszereplős darabot, mint Nagy Sándor, Magyar Attila, Pikali Gerda és Balla Eszter. Íme a történet: a vígjáték négy szereplője két pár. Chuck és Gail épp az esküvőjükre készül. A vőlegény tanúja Jay és a mennyasszony tanúja Bonnie viszont látszólag esküdt ellenségek. Két makacs figura, akik inkább kínpadra mennének, minthogy elismerjék egymás igazát. De mint azt a régi mondás tartja, a szerelmet és az utálatot csak  egy vékony határ választja el. A fiatalok kapcsolatát szélsőséges érzelmek, nagy konfliktusok és komikus helyzetekbe ágyazott szakítások kísérik.

Eközben a más házas Chuck és Gail együttélése sem zökkenőmentes. Még nem tanulták meg az együttélés művészetét. Így aztán addig megy a csatározás, amíg mind a négyen kénytelenek rájönni, hogy a szerelem nem az akarat mindenáron való érvényesítésén múlik, hanem azon a régi bölcsességen, hogy “Soha ne feküdjetek le haraggal!”, továbbá “Ne veszítsétek el a humorérzéketeket!”

Mindenkinek ajánlom ezt a kétfelvonásos vígjátékot, akik éltek már párkapcsolatban, akik most is ezt teszik, vagy még csak álmodoznak róla. Mindannyiuknak élvezetes és szórakoztató lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s