Best- vár rád egy kalandos nyár

Egy régebbi cikkben megismerhettétek az Aiesec tevékenységét, most pedig a Best-ről tudhattok meg többet.
A promo-héten (szerdán) a Best elnöke, Mezei Zsófia és a HR-s, Szakál Tamás volt a vendégünk. Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mivel igen beszédes riportalanyoknak bizonyultak, minden kérdésünkre megkaptuk a választ, most pedig következzen az összefoglaló a Best-ről!

A rendszeres blog-olvasóknak már nem ismeretlen a Best, köszönhetően Melindának! Ha visszakeresitek a nyári bejegyzéseket, megtalálhatjátok az általa írt cikkeket, amiben bemutatásra kerül Madrid! Azoknak, akik kacérkodnak a gondolattal, hogy külföldre menjenek, érdemes elolvasniuk!

Mi is az a Best?

A Best a Board of European Students of Technology rövidítése. Ez egy nemzetközi, politikamentes, nonprofit diákszervezet. Eddig közel 2000 tag dolgozik náluk, Európa 29 országában. A Best budapesti csoportjának jelenleg 40 aktív tagja van.
A szervezet rendszeres nyári kurzusokat hirdet valamint évente megrendezésre kerül a magyarországi mérnökverseny is a Műszaki Egyetemen. Ezen kívül motivációs hétvégéket is tartanak.

Kurzusok:

A Best mind a négy évszakban hirdet meg kurzusokat. Érdemes jelentkezni, mert megismerhetitek a különböző kultúrákat, országokat, embereket, azaz egy sokszínű világ tárul elétek!
A kurzus során szakmátokba vágó ismeretekkel bővíthetitek tudásotokat ill. lehetőség van más szakterületbe is belekóstolni! A tanulás mellett fontos szerepet kap a közösség és a szórakozás is.

A weblapon a nyári kurzus kapott főszerepet, mivel márciusig lehetett jelentkezni.
Mi vár rátok? 2 hét szórakozás, 22 résztvevő, 15 eurós részvételi díj- elég kecsegtetően hangzik! 😉 Idén 56 kurzus közül válogathattatok.


Egy gondolat a(z) “Best- vár rád egy kalandos nyár” című bejegyzésnél

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s