Vegyésznapi fellépők 1. – Vegyész DJ-k

Szeretnénk nektek bemutatni a Vegyésznapokon szereplő fellépőket, elsőnek pedig a vegyész DJ-ket, akik egész héten, de főleg hétfőn látnak el titeket a jobbnál jobb zenékkel.

Elsőként Dj Asgaroth-ot, azaz Czakó Pétert szeretném bemutatni, mint rangidőst.
Peti 2005-ben kezdett vegyészként, mára pedig Msc-n, gyógyszervegyész-mérnökként Czakó Petikoptatja az iskola padot. Hármójuk közül Peti a “legfiatalabb” tag a Martos Rádióban. A zenélést júliusban kezdte el, amikor is öntevékeny laborozás után már nem elégítette ki a vágyait a filmek tömkelege (miközben a Drönk nyitására várt), viszont kíváncsivá tette milyen lehet, hogy ha ő irányítja a tömeg hangulatát. Végül Kócsi Daniékhoz fordult, akikkel közösen lejártak gyakorolni az Oranzs rádiósok stúdiójába. Ez hozta meg csak igazán a kedvet, hiszen amint haza ment (Nagykőrösre), Peti bérelt magának egy hétre egy profi keverőt, két lejátszót és egy hangfalat. Ezek után pedig egyenes út vezetett ahhoz, hogy fellépjen a gólyatáborban, ahol este, illetve a vízi vetélkedők során bulizhattatok, s élvezhettétek a zenéjét.
Mikor és hol is hallhatjátok?
Április 11. – Hétfő: 21:00től, egy kis classic house-zal valamint populárisabb friss ropogós tavaszi slágerekkel egészen éjfélig.
Április 13. – Szerda: Sport napon szintúgy számíthattok rá, tuti nem lesz lazsálás!
Április 14. – Csütörtök: 18:00-20:00 Bemelegít minden bulizni vágyót a 33 fok partyra.
Illetve minden szerdán 22:00-00:00ig zenél nektek a Martos Rádióban, a Before Night-ban akár tanuláshoz, akár buli előttre, akár utánra, ahol chaten tudtok vele kommunikálni. 🙂

A következő Dj pedig Delfino, azaz Nagy-Győr László.
Laci immáron fél éve tagja a Martos Rádiónak. Már kisgyermek korában is nagy zene Lacirajongó volt: több Halász Judit lemez és Pap Rita kazetta sorakozott a polcán. Az igazi áttörést viszont első számítógépe jelentette, amikortól ugyanis megismerte az elektronikus zene világát. Kis idő múlva már nem csak a mixek hallgatása, hanem lemezjátszók mögötti világ és a dj-k munkássága is foglalkoztatni kezdte, mindig érdekelte, vajon milyen újdonsággal állnak elő a Dj-k. Saját felszerelés híján, hozzá hű számítógépe segítségével mélyedt bele a dj-zés rejtelmeibe… Zenei ízlését nehéz behatárolni, kedvenceinek talán a progressive, vocal house stílusokat említhetjük meg.
Mikor és hol hallhatjátok?
Lacit Danival együtt (Martos Live) hallhatjátok minden csütörtökön a Csocsóklubban, illetve magában a Martos Rádióban Electrick Shock néven adják a jobbnál jobb zenéket keddenként 22:00-00:00 között.
Április 11. – Hétfő: a legnagyobb club slágerek, és a legjobb house zenék mindenki igényét kielégítve igyekezvén.
Április 13. – Szerda: a Tanárúrék szettje után, a legpörgősebb retro muzsikákat állítja csatasorba.
Április 14. – Csütörtök: délután pedig aki a csocsóban tölt el egy kevés kis időt az pedig a legigényesebb house muzsikákra fogyaszthatja el a kávéját, esetleg józanító sörét, vagy alapozhat már az estére!

Végül, de nem utolsó sorban: Dj Dani, azaz Kócsi Dániel.
“Az egész dj-zés onnan indult, hogy Fejes Balázs barátom fejében lett egy ötlet, hogy rádiót kellene csinálni.” Dani 2009 őszén az Oranzs rádió (VPK) csapatának Kócsi Danitagjaként volt műsorvezető, egy félév erejéig. Itt volt lehetősége először Dj pultot használni, amin szorgosan el is kezdett gyakorolni. 2010 februárjában újraalakult a vegyészkari rádió, a Martos Rádió, így Dani itt folytatta tovább a műsorvezetést, akkor még új, de azóta is állandó társával, Lacival, akivel fantasztikus párost alkotnak.   “A nagy összhang nem csak a műsorvezetésben, de – mint kiderült már néhányszor- a dj pultban is megvan, így a kezdetektől dj párost alkotunk, és amikor lehetőségünk van rá, együtt játszunk.”
Eddig hol is találkozhattatok vele? Mint Lacinál említettem, tavalyi félévben minden csütörtökön a Csocsóklubban, illetve a tavalyi Vegyésznapokon, az első Martos Rádió születésnapi bulin, gólyatáborban, gólyahajón.
Dani többféle zenét játszik, próbál haladni a korral, kedvencének mégis a leghamarabb megismert house-t mondhatjuk, de hasonló kalibert képez a progressive-house. “Szerény véleményem szerint a 2011-es évben az electro új életre kelt… aminek örülök, mert ez mindig is közel ált hozzám. Tavaly nyáron a tört ütemek is elkezdtek foglalkoztatni, így a breakbeat és dubstep is bekerültek a listámra. Természetesen abszolút buli, közönség és kedv függő, hogy mikor mit játszom… én nem zárkózom el semmitől… :D”
Mikor és hol hallhatod?
Április 11. – Hétfő: legjobb slágereket fogják pörgetni, megmaradva a house zene mellett.
Április 13. – Szerda: Retro!
Április 14. – Lacit kiegészíti egy kis electro-val illetve breakbeat-tel pici dubstepet csempészve az egészbe, de mindenféleképpen a délután hangulata lesz meghatározó… illetve az övék (:
S mint fentebb is olvashattátok keddenként 22:00-00:00 között hallhatjátok az Electric Shockban, a Martos Rádióban.

Érdemes minden nap innotok pörögnötök rájuk!

Hírdetés

Egy gondolat a(z) “Vegyésznapi fellépők 1. – Vegyész DJ-k” című bejegyzésnél

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s