Csepeli Tollas Club

Vége a Vegyésznapoknak…..remélem mindenki nagyon jól érezte magát a különböző programokon és az esti bulikon is! Ahogy ígértük a Martos Rádiós nyereményjáték kapcsán, íme a részletes leírása a Csepeli Tollas Clubnak. Gratulálunk azoknak, akik megnyerték a felajánlásokat!

A Csepeli Tollas Club idén alakult, 4 pályán játszhatnak a tollasozni vágyók retró környezetben! A játék lényege az ész és a mozgás koordinációja. Minden szinten játszható és a kezdőknek sincs szükségük különösebb felkészülésre.
A nyereményjátékra a Club 20 pályaórát ajánlott fel 30.000 Ft összértékben.  Egy pályára 4 játékos jöhet, minden csapatból egy játékos ajánlásával jöhetnek új játékosok és így az ajánló a következő órát féláron kapja.
Akinek nincs ütője, se labdája, az se csüggedjen, mivel a helyszínen ezeket is megtalálja. Így a játékhoz nem kell más csak egy tornacipő ill. játékkedv 😉
A pályahasználat 1500 Ft-ba kerül, ez 4 játékos esetén fejenként 375 Ft.
Megközelíthetőség:
HÉV-vel, ami a Boráros térről indul, a Szent Imre téren kell leszállni és be kell menni a Vörösen izzó Csepel Művek feliratú kapun. Onnan az első stop tábláig egyenesen, majd jobbra és az utca végén találjátok meg a bejáratot (Központi út 3.)
A Club gyakorlatilag a nap 24 órájában nyitva van!


“Valahogy úgy alakult, hogy az amúgy elegáns pedigrével rendelkező tollaslabda manapság a közember sportja. A tollaslabda mind kooperatív, mind versenyszerű játékra egyaránt alkalmas. A sokoldalúság titka a játék technikájában és a magában a labdában rejlik.  A tollaslabda utolérhetetlen mesterei az indonézek.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s