EFOTT – visszaszámlálás

Már egy ideje nem hallhattatok rólunk, de hát tudjátok hogy van, ki kellett pihenni ezt a vizsgaidőszakot is…. 😀
És ahogy látjátok elkezdtük visszaszámolni a napokat, hiszem már csak 10 nap és ismét EFOTT!!

Ahogy tavaly is tapasztalhattátok, élőben jelentkeztünk Orfűről, nem lesz ez másképpen idén sem, Szolnokról. EFOTT-ozni mindig jó, bárhol is legyen 😉
A weblapon barangolva azonban látható, hogy nem csak a bulizás kapja a fő hangsúlyt. Van itt szó jótékonykodásról és önkéntens véradásról is.

Jótékonyság és tehetséggondozás. Ez az idei EFOTT két legfontosabb jelszava a felhőtlen szórakozás mellett. A legnagyobb és legrégebbi hallgatói fesztivál szervezői ebben az évben nagy hangsúlyt fektetnek a sérült emberek támogatására és fiatal zenei tehetségek felkarolására.

Számomra a véradás az egyik legszimpatikusabb kezdeményezés, de lássuk a részleteket: 2011. július 13-án 11:00-15:00 között keressétek az EFOTT területén a Magyar Vöröskereszt vérvételi pontját!
” Adj vért és ments meg 3 életet! ” Azt hiszem ennyit mindannyian megtehetük, kb. 5 perc az életünkből, de valakiknek egy egész életet jelent!

Azért a szórakozásról se felejtkezzetek meg, ahogy mi se tesszük! 😉 A következő két hétben is érdemes lesz minket olvasni, jövünk a friss infokkal és a fellépők bemutatásával, és persze az EFOTT-os élményekkel. Tartsatok velünk, jó buli lesz! 😉

Egy gondolat a(z) “EFOTT – visszaszámlálás” című bejegyzésnél

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s