0. nap- Készülj Szolnok, megérkeztünk!

Tegnap délután (pár órás sorban állás, ülés, fekvés és fetrengés után) megkezdődött a 2011-es EFOTT. A 0. nappal kezdődött az 5 napos őrület, jobbnál jobb koncertekkel és előadókkal. A mi feladatunk pedig, hogy folyamatosan meséljünk nektek arról, hogy mi is folyik itt a Tiszán kívül.

Kis csapatunk a szolnoki vasútállomásról kezdte a hódítását, ahonnan fesztiválbusz vitt a fesztivál helyszínére. A buszok gyakran közlekednek és hordják az új érkezőket, de a megszokottal ellentétben, most nem ingyenesek. A kapuban nagy tömeg fogadott minket és megkezdődött a több órás harc a bejutásért, mivel semmi sem olyan egyszerű, mint elsőre tűnik. De nem hagytuk magunkat eltántorítani, még akkor sem, amikor két részre kellett szakadnunk, hogy a sajtóbelépőket és a karszalagokat is megszerezzük. lakkozásA felderítő egység másfél óra után be is jutott és szuper sátorhelyet foglalt, így a később érkezőknek, már csak a sátorállítás volt a feladata. Mindeközben sikerült megismerkednünk jókedélyű (és pálinkakedvelő) szomszédainkkal is. Ezután a megfáradt harcos kiscsapatunk valami hűsítő ital (sör) után néztek. A pakolást így már nem is sikerült befejezni, elcsábítottak minket a koncertek és a bulik. Még csak egy színpadon (Djuice U26 Színpad) voltak koncertek, de itt élőben is találkozhattunk az X-faktor két döntősével Vastag Csabával és Király L. Norbival. Velük együtt lépett fel a Haddaway (ENG) együttes, Fluor Tomi és az Animal Cannibals. Közülük többekkel interjú is készült, amit majd szeptemberben meghallgathattok a rádióban. Utánuk Ganxsta Zolee és a Kartel következett, amit már nem mind hallgattunk, viszont akik maradtak, őket is elkapták egy rövid beszélgetésre. Mi ezalatt az Axe Party Stationben folytattuk a bulit, ahol dj. Török után dj. Gyurex zenélt nekünk, aki iszonyat felpörgette a hangulatot. partiKész csoda, hogy bírta a sátor a dübörgő basszust!

Innen már nem sok volt hátra az éjszakából. Kis csapatunk a Djuice U26 Színpadnál találkozott újra össze és a bulit egy fergeteges táncikálással zártuk. Ha kíváncsiak vagytok a folytatásra, keressétek a blogot az elkövetkező napokban is, mivel mi mindent elmesélünk nektek!axe

5 című bejegyzés “0. nap- Készülj Szolnok, megérkeztünk!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s