3.nap- szülinapozás, eső esés

Egyre közelebb kerülünk az EFOTT végéhez, de a lelkesedés töretlen és a hangulat óriási. Hétvégi jeggyel megérkezett hozzánk Melinda és Fejes is, így végre teljes a csapat az utolsó nagy bulikhoz. Ha az eddigiekről lemaradtál, olvasd el a 0., az 1. és a 2. nap történéseit.

Kis szervezkedéssel indult a nap Onder Peti szülinapja miatt, hiszen végre ő is elérte a második X-et. Mit is vegyünk neki ajándékba, úgy hogy ne vegye észre miközben Ő is velünk vásárol? De ügyesen megoldottuk. A nap legforróbb részeit ismét csak a strandon sikerült átvészelni. Pancsolás, napozás, kajálás és hesszelés volt a program, mert a harmadik napi őrült pörgés után a sátorban alvás mellékhatásai kezdenek érződni rajtunk. A délutánt Kiss Ádámmal indítottuk. A harmadik napon már be sem fért a rengeteg ember a sátorba, többen kívülről hallgatták a poénáradatot. Ma is folytattuk a promós cuccok beszerzését. Elfogyaszthatatlan mennyiségű Skittlest szedtünk össze, méghozzá nem is akárhonnan, hanem egy zsiráf fenekéből. Frizbik és felfújható kispárnák is gazdára találtak itt, azokért kisebb feladatokat kellett csinálnunk. A Rauch jóvoltából kipróbálhattuk, hogyan is érezheti magát egy tekegolyó. Az élőtekénél nekifutásból kellett becsúszni a bábuk közé egy gumiszőnyegen. Ekkor már javában zajlottak a koncertek is. Belehallgattunk Wolf Kati előadásába, ami kellemes csalódás volt (legalábbis számomra). Élőben is nagyon nagy hangja van az ex-X-faktorosnak. Páran meghallgatták az Ocho Machot és csak pozitív élményekkel tértek vissza hozzánk. Az én nagy szívfájdalmam, hogy nem sikerült eljutni Jamie Winchesterre, pedig nagyon szerettem volna már élőben is hallani. A nagyszínpad további fellépői a P.A.S.O, a Vad Fruttik és a Tankcsapda voltak, de ezek közül sajnos egyiket sem hallgattuk meg. A koncertezés itt számunkra egy kis időre megszakadt, mivel elkezdtünk készülődni az estére meg elérkezett az idő, hogy az ünnepeltünket is jól meglepjük. A békés iszogatásunkat csak az eső tudta rövid időre megzavarni,  de gyorsan feltaláltuk magunkat és fedett helyre költöztünk. Mikor már az alaphangulat megvolt, elindultunk, hogy meghódítsuk az éjszakát. Legyőzhetetlennek éreztük magunkat. Állandó állomásaink az Axe Party Station dj. Gyurexszel és a Silent Disco is ezerrel való pörgést jelentettek. Viszont egy, eddig általunk kevésbé felfedezett hely, a Rádió1 – Bomba PartyZona is hatalmas buli volt. Fél háromtól az Andro zenélt életben tartva a népet ebben késői/korai időpontban.

Már csak egy nap van hátra és a pakolás… Remélem sokan vagytok, akik egész héten követtétek a történéseket, holnap az utolsó nap eseményeivel és koncertjeivel jövünk majd!

4 című bejegyzés “3.nap- szülinapozás, eső esés” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s