GT-avagy éljük túl a gólyatábort

Kedves Gólyák!

Remélem, már Ti is legalább úgy várjátok a gólyatábort mint mi, szervezők. Évek óta visszajárunk a gólyákhoz, nem csoda, hiszen tényleg felejthetetlen élményben lesz része annak, aki augusztus első hétvégéjét Balatonlellén tölti.

Emlékszem, én egy jókora bőrönddel, és a kelleténél jóval több cuccal érkeztem. Azért, hogy Ti ne járjatok így, összeszedtem pár hasznos tippet, amiket bizonyára hasznosnak találtok majd.

1. Játszós ruha. De hogy ez mit takar? Mindenképp olyan kényelmes ruhát, amit nem valószínű, hogy valaha viselni fogsz. Változatos feladatokon kell majd részt vennetek, ezért semmiképp nem ajánlanám a bulizós ruhát. Az esti feladatoknál a fürdőruha szinte kötelező, de sportolásra alkalmas ruhát is hozzatok.

2.Naptej. Ezt semmiképp se felejtsétek otthon! Rengeteg időt fogtok napon tölteni, és pár óra alatt úgy leéghetttek, hogy észre sem veszitek. Márpedig felhólyagosodott háttal nem a legjobb bulizni.

3. Szúnyogriasztó. Balcsi parton leszünk, ergo rengeteg lesz. Érdemes bőrre és szúnyogra fújhatót is hozni.

4. Hálózsák. Nem kell. A táborban teljes szett ágynemű van lepedővel, takaróval és párnával. Bőségesen elég.

5. Pia. Hozz bátran. Nem szégyen a szervezőket is megkínálni belőle. A hozott anyagon kívül a táborban üzemelő büféből is beszerezhető a mindennapi betevő. Egyetemistabarát árakkal várnak mindenkit.

6.Kaja. Átlagos menzakaja. Persze mindig van, aki a másikat túlharsogva szidja az ételt, de 4 napon át igazán ki lehet bírni. Amúgy a tábortól nem messze egy idénybolt is van, bár elég nagy haszonkulccsal dolgozik, 3 zsemlébe senki nem fog belehalni. (Itt hívnám fel a figyelmet arra, hogy a tábort csak engedéllyel hagyhatjátok el majd.)

Ha van olyan kérdés, amire ebben a kis összeállításban nem kaptatok választ, kommenteljetek bátran, ígérem válaszolunk.

Várunk Titeket!

Egy gondolat a(z) “GT-avagy éljük túl a gólyatábort” című bejegyzésnél

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s