Még nem ismersz senkit gólyatársaid közül?

golyataborA hétvége óta folyamatosan lehet jelentkezni a gólyatáborra. Reméljük már sokan megtettétek ezt a kezdőlépést. Ha nem, akkor még mindig csak azt mondom, hogy http://golyatabor.bme.hu/

SIESSETEK! Maximum 160 fő tud jelentkezni. Nah de mi a tehendő ezt követően?

Jelentkeztél a gólyatáborba, de még nem ismersz senkit és nem tudod, hogy mi lesz ott veled? Nyugalom, egy hét múlva már legalább 50-60 ismerőssel fogsz bővülni. Addig is böngészd a BME-VBK közösségi felületeit. Lássuk a két legfontosabbat:

  1. A gólyatábor hivatalos facebook oldala: A mai világban már igen elterjedt ez a közösségi oldal, biztos közületek is sokan használják. Ezért is hozták létre a szervezők, hogy itt minden fontos információról első kézből értesülhettek. Ugyanakkor ti is bátran kérdezhettek és egyből csekkolhatjátok is a másikat.
  2. A BME Fórum: Ezen a fórumon a BME minden karja képviselteti magát több topikban is. Ha megnézitek az oldalt, láthatjátok, hogy már az elmúlt években is nagy számban nyüzsögtek itt a gólyák. Ezen még többet tudtok kérdezni, beszélgetni, ismerkedni egymással és a felsőbb évesekkel is. Azonban vigyázzatok, nem kell mindent elhinni. Azért, mert valakinek nem jött/jön be valami az egyetemen, nem jelenti azt, hogy nektek sem fog. A felsőbb évesek tanácsait meg lehet fogadni, de mindent magatoknak kell kitapasztalni!

Ezen kivül olvasgassátok blogunkat, hogy mik történtek karunkon az elmúlt egy évben. Illetve érdemes visszaolvasni a tavalyi gólyáknak szóló cikkeinket is, hiszen biztos értékes információkra fogtok benne találni. Megtaláljátok a Gólyahír kategóriában.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s