Tiltólista – avagy mit ne hozz gólyatáborba

golyaNéhány napja Kata cikkjében olvashattátok, hogy mit ajánlatos gólyatáborba hozni. Néhány szót ejtenék arról is, hogy mit nem érdemes és mi az, amit egyáltalán nem ajánlunk.

A lányok szoktak leginkább abba a hibába esni, hogy óriási bőröndökkel érkeznek a táborba, és kb a cuccuk felét se használják. A mai világban azonban már a fiúk is el-el tudnak durvulni. Szeretném ha ti nem járnátok így, ajánlatos csak egy kisebb bőrönddel vagy utazótáskával jönni. Nah lássuk mit ne tartalmazzon az a csomag.

  • laptopNe hozz laptopot, nem lesz időd használni. Ha mégis valami fontos dolgod akadna a neten, lesz lehetőséged elintézni.
  • Az arany és egyéb ékszereidet is hagyd otthon, mivel sokat leszünk a vízben, illetve a vetélkedőkön is csak akadályoz, úgyis leveszed és akkor elkallódik.
  • A családi kasszát is inkább bízd csak rá az otthoniakra, illetve a bankkártyádat rakd be a fiókodba. A büfében hallgatóbarát árak vannak, pl 280HUF egy korsó sör, a boltba meg nem sokat fogtok kijárni. Lellén van egy Spar, ahova szervezetten el szoktak menni bevásárolni a csapatok.
  • Kedves lányok nem lesz divatbemutató, se sminkverseny, de idén még a szépségverseny is elmarad. Szóval felesleges több kilónyi smink és fodrász cuccal eljönni. Csak a helyet foglalja. Persze egy hajszárító mindig jól jön, hiszen ez az időjárás kiszámíthatatlan. De ha nincs, a szobában valakinél úgyis lesz. Nah jó, igen lány vagyok, a hajvasaló meg mindig befér. 🙂 De ennyi. Semmivel se több!
  • buliRuhát se hozzál sokat. Csak legyen amit fel tudsz venni hideg esetén, illetve a nagy melegre is gondolj, legyen egy fürdőruhád! Nem megyünk sehova se bulizni, szóval nem most fogjátok megismerni Lelle bikáit! Esténként a nagyteremben lesz buli, de tapasztalatból mondom, hogy a gólyák amennyire tervezik az esti készülődést, az este végére az egészet elfelejtik, és belátják, hogy jól vannak ők úgy, ahogy eddig is voltak. Jó persze ne csak melegítőt meg pólót hozzatok, amit nem sajnáltok, de ne esettek túlzásba! Ha pasizni vagy csajozni akarsz, akkor csak annyit mondok, hogy 4 napig össze lesztek zárva, folyamatosan látjátok egymást, szóval egy este semmin nem fog változtatni. Jah meg még lesz kb 5 évetek az ismerkedésre. Mondjuk úgy, sok embert és szituációt láttam már az elmúlt 4 gólyatábor alatt.
  • Ebbe a táborba még hálózsákot és sátrat se kell hozni, hiszen a szállás igen kulturált és mindenki kap ágyneműt, meg hozzá lepedőt és huzatot.

Végül szeretném felhívni a figyelmeteket arra, hogy bármit is hoztok le a táborba, azt csak a saját felelősségetekre tegyétek. Minden nyáron történnek lopások a táborban. Nálunk szerencsére még nem igazán volt rá példa, mivel déltől a bejáratnál biztonsági őrök védik a terepet, de sajnos megeshet, hogy délelőtt valami idegen mégis “betéved”. Ezért majd ott is elmondjuk, hogy mindig zárjátok az ajtótokat.

Jó készülődést! Már csak 3 nap … 😀

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s