Vegyész Karest-az este, amire minden vegyész emlékezni fog

Mint már remélem mind tudjátok, október 18-án, kedden a Martos Flóra Kollégiumban található Csocsó Klub ad otthont az első Vegyész Karestnek.

Néhány hete a kollégiumi szobák ajtaján pár elszánt ember kopogtatott, mindenki kezébe egy kis kérdőívet nyomva. A szervezők arra voltak kíváncsiak, mennyire igénylik a Vegyészkar hallgatói az aktívabb közösségi életet, egy összetartóbb kar létrejöttét. Szerencsére a döntő többség úgy nyilatkozott, hogy szeretné, ha a kollégiumban legalább havi rendszerességgel  részt vehetne egy olyan vacsorán, ahol vegyészszívhez közelálló témákról hallhatna előadást egy jó tányér étel egy pohár bor mellett.

Így jött létre az első Vegyész Karest, ami október 18.-án kerül megrendezésre. Vendégünk lesz Dr. Ujváry István, karunk címzetes docense, aki az élvezeti szerekről és dizájner drogokról tart előadást. Az est folytatásaként a kari szakácsok mutatják meg, mit terem a Martos Kollégium konyhája. Ennek eredményeként brassói aprópecsenyével kényeztetik éhes gyomraitokat, mert egy vegyész szakács bármit elkészít!! Ezután pedig egy felejthetetlen, igazi vegyészbulival folytatódik az este, ahol a vegyész DJ-k szolgáltatják a legjobb zenéket.

A rendezvény zártkörű!

Vegyész Karest…..
A feledhetetlen pillanatokért.
Október 18…
Csocsóklub…
Az este; amire minden vegyész emlékezni fog.

Egy gondolat a(z) “Vegyész Karest-az este, amire minden vegyész emlékezni fog” című bejegyzésnél

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s