7.Külügyi Börze

Ha lemaradtál a 7.Külügyi Börzéről, most bepótolhatod a mulasztást! Itt megtalálod a kiállítók nevét, ajánlatait és elérhetőségét!

IAESTE

November elsejéig jelentkezhetsz, külföldi szakmai gyakorlatra itt. Ez mindössze 10 percedet veszi igénybe és semmilyen kötelezettséggel nem jár, viszont ha megfelelsz a nyelvi felmérőn lehet, hogy a nyarat már valahol a világ másik szegletében töltheted!

AIESEC

Ugyancsak külföldi szakmai gyakorlati lehetőségeket kínál. Bár első sorban gazdasági képzésekre szakosodtak, egyre inkább nyitnak a mérnöki szakok felé!

Bron-y-aur

Külföldi oktatásszervezésben ők a legrégebben működő és így legtöbb tapasztalattal rendelkező szervezet Magyarországon. A palettájukon szerepelnek a felnőtt nyelvtanfolyamok,ifjúsági nyelvtáborok, egyetemi és főiskolai tanulmányok külföldön, szakmai gyakorlat (teljesség igénye nélkül: Spanyolországban, USA-ban, Új-Zélandon,Kanadában…). Ráadásul EU-n belül utazó diákoknak ajándékba adják a nemzetközi diákigazolványt. A honlapjukon számtalan lehetőség vár!

del Rey International

Ők az USA-ra specializálódott szervezett. Szakmai gyakorlatra, “Work and Travel” programra, egy éves tanulmányi útra és dolgozni is segítenek kijutni, illetve sport ösztöndíjra is pályázhatsz!

CCUSA

Nyári gyerektáborokban helyeznek el fiatalokat az USA-ban vagy Kanadában kisegítő személyzetként vagy kellő angoltudással gyermekfelügyelőként. December végéig az első 100 kiküldött jelentkezőnek 100 euro kedvezményt adnak. A részvételért fizetni kell, de az utazást, szállást, vízumot, ellátást és zsebpénzt biztosítanak neked amíg ott vagy. Tábori Állásbörzéjük időpontja 2012. január 26.

Camp Leaders

Ugyancsak az USA-ba szerveznek nyári gyerektáborokat. Hasonló ellátást biztosítanak. Bár az utazás teljes egészében anyagilag minuszban jön ki, de mivel a vízumod nem csak a munka időtartamára érvényes, soha jobb élehetőséged nem lesz körbeutazni Amerikát vagy éppen egy itthonihoz képest jóval olcsóbb utat fizetni Hawaira!

1egyesek

Nemzetközi 2-3 hetes önkéntes táborokat szerveznek szerte Európában. Szemezgess a több, mint 2000 lehetőség közül!

CSE Australia

Ha az álmod, hogy Ausztráliába juss és még nyelvet is tanulj közben, ők segíthetnek neked ebben. Arra azonban számíts, hogy alaposan a pénztárcádba kell nyúlj, viszont ha már kinn vagy vállalhatsz diákmunkát, ami a szervezők szerint a költségeid javát fedezi.

Case Western Reserve University

Cleveland-i egyetem, ahol biotechnológiát, matematikát, fizikát,statisztikát és kémiát tanulhatsz Master-en!

EURES

Ha külfödön szeretnél munkát vállalni, akár Portugáliában, Írországban vagy az Egyesült Királyságban, ők mindenben a segítségedre lesznek!

Ez a felsorolás természetesen csak töredéke azoknak a lehetőségeknek, amikről az E épületben tájékozódhattunk. Ráadásul ingyen kávé és puffok tették barátivá a hangulatot! Aki ott volt láthatta, mekkora sikert aratott a rendezvény és mennyire kinőtte magát az eddigi évekhez képest. Nem csoda hát, hogy jövőre már a K épületben vehetünk rajta részt újra!

2 című bejegyzés “7.Külügyi Börze” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s