Tudtad-e? – Hk hírek

hkAz új félév megkezdésével a Hallgatói Képviseletben is történt egy kisebb személycsere. Új gazdasági felelősünk lett, több bizottság új tagokkal bővült, a PR bizottság pedig új elnököt kapott.Szabó Kitti, Józsa Szabolcs és Mareczky Zoltán lemondott Hallgatói Képviseleti mandátumáról a 2012. 01. 09-ei ülésen, mert MSc államvizsga után már nem szeretnék folytatni képviselői munkájukat. Így a 2012. 01. 16-ai ülésen már Rácz Ágnessel, Csüllög Eszterrel és Mikó-Baráth Istvánnal bővült a képviselet.

Valószínűleg mindhárman ismerősek már nektek. Találkozhattatok velük gólyatáborokban, Vegyésznapokon, a Csocsóklubban,  kollégiumi mentorként vagy tankörmentorként, hallhattátok már őket a Martos Rádióban. Szóval eddig is tettek a hallgatókért, mostantól pedig az eddigi hallgatói képviselők mellett őket is kereshetitek kisebb-nagyobb problémáitokkal, kérdéseitekkel. A Hallgatói Képviselet honlapján megtalálhatjátok az elsősorban őket érintő területeket illetve a jegyzőkönyvet erről a kisebb tisztújításról.

A három leköszönőnek a Martos Stúdió, illetve hallgatóink és olvasóink nevében is megköszönöm több éves áldozatos munkájukat, és sok sikert kívánunk nekik a nagybetűs életben. Az újaknak pedig eredményes munkát kívánunk.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s