III. Vegyész Teremlabdarúgó Torna

Idén 3. alkalommal rendezik meg február 18. és 19. játéknapokkal a Vegyész Teremlabdarúgó Tornát, melynek helyszíne Szeged és Miskolc után Budapest lett, és Karunk segítségével kerül lebonyolításra a Gabányi László Sportcsarnokban. A tornán 8 csapat jelezte részvételi szándékát, ők név szerint: BME, Debreceni Egyetem, EGIS Nyrt, ELTE, MOL-TKD FC, Pécsi Tudományegyetem, Szegedi Tudományegyetem és a tavalyi győztes TVK. A jelentkezett csapatokat 2 csoportba sorsolták, és a  tavalyi lebonyolításhoz hasonlóan az előző évi 2 döntős csapatot (BME, TVK) külön csoportba tették. A pontos csoportbeosztás:

A csoport:

1. TVK
2. Szegedi Tudományegyetem
3. ELTE
4. MOL-TKD FC

B csoport:

1. BME
2. Pécsi Tudományegyetem
3. EGIS Nyrt.
4. Debreceni Egyetem

A csoportmérkőzések a szombati napon kerülnek lebonyolításra. Karunk csapata a következő időpontokban játszik, ahová szeretettel várja a lelkes szurkolókat:

10:40-11:15: BME-PTE
13:20-13:55: BME-EGIS
16:00-16:35: BME-DE

Majd vasárnapi napon a továbbjutott csapatok küzdenek meg a helyosztó mérkőzéseken az érmekért. A program 10:00-kor kezdődik a negyeddöntőkkel, majd előreláthatólag 14:00 magasságában veheti kezdetét a bronzmeccs, utána pedig a döntő. 🙂

Egy kis ízelítő a tavalyi tornáról: https://martosradio.wordpress.com/2011/03/14/masodik-vegyeszfoci/

A belépés természetesen mindkét napra teljesen díjtalan, így minden kedves érdeklődőt, szurkolót, barátot, barátnőt szeretettel várnak a rendezők!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s