Jeges est 2012 – karok közti vetélkedő

Beharangozó cikkünket is elolvashatjátok, ahol sok hasznos infot gyűjtöttünk össze Nektek! Sőt ma (febr.20) 20:00 órától a Regdó műsorában a helyszínen készült interjúkat is meghallgathatjátok!

A héten együtt koriztunk és eldöntöttük: jöttünk, koriztunk, visszamennénk!


Idén a városligeti Műjégpályán megrendezett eseményre több, mint  ezren jeleztek vissza facsén. A rendezvényen közel kétezren vettek részt, műegyetemisták és külsősök egyaránt, ami a hely kapacitásának tökéletesen megfelelelt.  A hangulatról a vegyész DJ-páros, az Electric Shock Duo mixével és persze jutányos árú forró teával és forralt borral gondoskodtak a rendezők. A rendezvény este 9-kor kezdődött, és a beszállingózó jégkedvelők hamar el is foglalták a pályát. A jég minőségére nem lehetett panasz, bár az est előrehaladtával a rengeteg korcsolya alatt bizony óhatatlanul kásásodott. A korizók azonban nem csak a pályán körözhettek céltalanul, hanem (ahogy a Fotógaléria is tanúskodik róla) néhány bójával és némi kreativitással izgalmas feladatokat állítottak a szervezők a résztvevők elé. A szokásos versenyhangulatban vetélkedtek a karok, és a legvégén a jólbevált közös-őrülős vonatozással oszlott szét a tömeg.

Az időjárás okozott egy kis fennakadást, de nem is tanulnánk mérnöknek, ha nem hoztuk volna ki a maximumot a helyzetből. A néha felélénkülő szél miatt a pálya egyik oldalán gyakran vitorlázó üzemmódba is kapcsolhattuk magunkat, de visszafelé bizony erősen ajánlott volt visszaváltani a sebességfokozatból, hogy leküzdjük a természet erőit.

Ha még nem volt valaki a Műjégen vagy a Jeges est rendezvényén, akkor nézd meg az idei képgalériát is! Egy másik képgaléria, ha esetleg az elsőben nem találtad volna magad: ITT

3 című bejegyzés “Jeges est 2012 – karok közti vetélkedő” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s