A jeti legyen veled… idén is!

„Bréking nyúz”.

A nagy, piros fenevad újból elszabadult, és járja az országot. Különös ismertetőjegye, hogy amerre jár, feldúlja a hétköznapokat, bulit bulira halmoz, és nincs olyan diák, aki egykedvű maradna a találkozás után. Megerősített források szerint a nem mindennapi jelenség felbukkanása idén a Velencei-tó környékén várható. A jetit mielőbb kézre kell kerítenünk, így számítunk a segítségedre! Csak figyeld a lábnyomokat…

…és járj a nyomában! De pontosan mi is van a lábnyomon túl? Az „ereszdelahajamat feeling”, ami biztosan ismerős neked is. A jeti minden évben ezt hozza magával. Aki már látta, találkozott vele, az átérezte, mit is jelent ez nekünk. A lábnyom ott van már Szolnokon, Pécsen, Baján, Debrecenben, és még folytathatnám sort. Idén pedig újra lecsap… hagyd, hogy téged is becserkésszen…

Csukd be a szemed, és képzeld el, hogy nyár van, a napsugár csiklandozza az arcodat. Előtted a vízpart, hűsölsz, egy pofa sör a kezedben, ott vannak a haverok, szól a zene és végre egy kis lazulás… Ugye ismerős a dolog! Jó hírünk van, ez többé nem csak a képzeletedben létezik. A jeti elhozza, amire vágysz… Méghozzá hamarosan.

Már ég a lábad alatt a talaj? Ha sietsz, április 9-ig még kedvezménnyel veheted meg a hetijegyedet mindössze       11.500 Ft-ért. Mindezt hol? Keresd a helyi EFOTT HERO-t, Merkei Vikit ( merkei0131@hotmail.com), akinek bejárása van a jetihez, vagy kövesd a lábnyomot az EFOTT oldalára. A bulit idén is a HÖOK-nak és Velence város önkormányzatának köszönhetitek, a házigazda intézményünk pedig a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem lesz.

Júliusig ugyanis már kevesebbet kell aludnod, mint karácsonyig, és nálunk év közben is kívánhatsz. Meglepetéssel mi is készülünk az EFOTT-on. Tudod, mi az? Ha nem, akkor van mit pótolnod. És hogy rögzüljön a dolog, büntiből tessék leírni vagy százszor, hogy „ígérem, idén ott leszek, lesz nagy duhajkodás, és most én is otthagyok egy lábnyomot”.

Idén július 3-8-ig Velencén engedjük ki a gőzt „nagycsaládi” hangulatban. Az ország legnagyobb diákoknak szóló rendezvényén mindegy, hogy ki vagy. Bütykölő mérnökpalánta, könyvmoly bölcsész, szónokló jogász, csontfűrészelő orvos, vagy a számokban elvesző közgazdász… Az evolúciónak mindegy: homo sapiens hallgatók vagyunk, méghozzá egy családból. Mind ugyanúgy szenvedünk a zh-któl, a vizsgáktól, és a téli hidegben bizony az is kimegy a fejünkből, hogy milyen is a jó nyári fesztivál. Jeti barátunk segít abban, hogy emlékezz… Mert legyél bármilyen diák, nyáron neked is ki kell eresztened a gőzt… Tedd meg velünk! Válts egy hatnapos „jetijegyet”, és mindössze annyi a dolgod, hogy bírd torokkal és kedvvel.

Miért érdemes velünk tartani? Pajti, én azt mondom, hogy ez a buli kihagyhatatlan! Akár hólyagosra is táncolhatod a lábad a Velencei-tó partján. Hat napig tombolhatsz a haverjaiddal és a már ismerős „EFOTT arcokkal”. Mert mindenki velünk bulizik, aki nagyot szeretne tombolni. A pizsamát biztosan nem lövik fel korán!

A jókedvhez pedig nem kell más, csak egy jó fogás, amihez mi adjuk az alapanyagot. De jó fogás ide, vagy oda, a recept titkos összetevője viszont Te vagy, aki nélkül nem buli a buli. Jönnöd kell, mese nincs, jeti van! Vagy néznéd inkább otthon a tévématinét? Tudjuk, hogy nem… az EFOTT-ot egyszerűen nem hagyhatod ki! Ez az a fesztivál, ami tényleg a diákoknak szól. A jogtulajdonos HÖOK idén is megtesz mindent azért, hogy a felforgassuk az velencei állóvizet! Rád vár a magyar zenei felhozatal java, színházi előadások, sportversenyek, humorestek, külön, ezekre az estékre készített zenei programok, tópart, romantika, tánc, és minden, ami a diákszájnak ingere! Sőt, eláruljuk, hogy idéntől a külföldi fellépők sorát is erősítjük. Ez az EFOTT életérzés.

Ami nem kapható a boltban és nem rendelhető a neten sem… Ezért kell eljönnöd Velencére, hogy halld, lásd, érezd, és éld meg az életnek ezt az oldalát, csak szabadon…

Bővebb infó: www.efott.hu

Egy gondolat a(z) “A jeti legyen veled… idén is!” című bejegyzésnél

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s