Nyereményjáték-dömping a Martos Stúdiónál

A Martos Rádió születésnapja alkalmából rengeteg nyereménnyel készül nektek. Hallgasd, like-olj, oszd meg, vidd el!

Első nyereményjátékunk a facebookra csalja a kedves olvasót, ahol a Martos Rádió like-olása után kell megosztania a promóciós hét plakátját.
A nyerési esélyeket növelve ráadásul 5 nyertest is sorsolunk a fentieket teljesítők között. A nyeremények pedig:
– 3000 Ft értékű kupon a Budafoki Hús-henteshez
– 2000 Ft értékű kupon a Popcornerbe
– 2000 Ft értékű kupon a Dr. Gelato-ba
– 2000 Ft értékű kupon a Libellába
– 5000 Ft értékű kupon a Kisrabló étterembe.
Határidő: 2012. 03. 01. 22:00

Kelj velünk, hallgasd az adásokat, hiszen minden nap (kedd-csütörtök) reggel 08:00-10:00-ig, illetve 16:00-24:00-ig értékes nyereményekkel lehetsz gazdagabb! Kezdő adásunkban, most 00:00-02:00ig pedig gazdára talál egy BME-s terepszínű női trikó, egy pizza a Bori ételbárba és egy C menü a Sarok étterembe. Ráadásul non-stop hallhatsz mindenféle érdekességről, nem is szólva vendégeinkről. (Többek között: Dr. Angyal István, Mentor Kör, Igaz Máté a Külügytől, EFOTT-osok…stb.)
Továbbá minden nap este 8 és 10 között gazdára talál egy 5000 Ft értékű kupon a Kisrabló étterembe.
Kérlek tartsátok szem előtt, hogy egy ember maximum 2 kupont nyerhet az adásokból, és ez a kettő nem szólhat ugyanarra a helyre. Ha mégis ugyanarra a kuponra jelentkeznél, amit korábban már megnyertél és ismét megnyered, akkor természetesen a másodikat nem kapod meg.

Keresd szórólapjainkat, programfüzeteinket hétfőtől csütörtökig 20:00-22:00-ig a Martos Kollégium aulájában lévő standunknál vagy diáktársaidnál, és fejtsd meg a benne található sudoku-t. A megfejtést küldd be a martos.radio@gmail.com-ra, a Tárgy legyen Sudoku. (Erre kérlek, figyeljetek!)
Határidő: 2012.03.02. 23:59
Nyeremények:
– 5000 Ft értékű vacsora a Kisborostyán vendéglőbe
– 5000 Ft értékű italkupon az Oportóba.

Szeretnél Dr. Angyal István, Dr. Nagy Béla vagy Dr. Wagner Ödön kedvenc kommentelője lenni? Ráadásul ezzel nyerni is?
Nincs más dolgod, mint IDE kommentben leírnod a kedvenc aranyköpésed kedvenc tanárodtól (Figyelem, a nem oda illőeket moderáljuk!), melyeket továbbítunk feléjük, és az általuk legjobbnak ítélt kapja a nyereményt. (Természetesen egy ember csak egy tanár kedvenc kommentelője lehet.) Kommentelni az 1 perces regisztráció után tudtok.
Határidő: 2012.03.01. 23:59
Nyeremények: Mindegyik nyertes kap fejenként
– 1 db 1000 Ft értékű 2 személyes teakupont a Fehér Nyúl Kávéházba, 1 db 1000 Ft értékű utalványt az Íz-lelőbe, 1 db 1000 Ft értékű sörkupont a Mag kávézóba, 1 db pizzautalványt a Bori ételbárba, ráadásul egy felbecsülhetetlen oklevelet Tanára aláírásával.

Végül, de nem utolsó sorban, március 3-án megrendezésre kerülő hatalmas Születésnapi party-n ingyenes tombolával szeretnénk nektek kedveskedni, a nyeremények összessége több, mint 20.000 Ft, ráadásul a belépés is ingyenes. A jókedv pedig garantált! (Részleteket lásd később.)

8 című bejegyzés “Nyereményjáték-dömping a Martos Stúdiónál” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Angyal Tanár Úr géptan előadásán hangozott el, az U-csöves manométer működésének magyarázata közben: “… és az emberi testnek is van egy szerve amely ugyan így működik, a fiúk biztos tudják, hogy miről beszélek, azokat a lányok akik pedig nem értik, nagyon tudom sajnálni.”

  2. Dr. Gyímesi Ferenc – MM Fizika előadáson: Nem volt rossz az amit a kolléga mondott, csak nem volt teljesen jó.
    🙂

  3. Rég nem vagyok már gólya, de azóta is bennem él Pokol György dékán úr egyik mondata, ami a gólyatáborban hangzott el: “Nézzünk szét jó alaposan most a teremben, lehet, hogy a leendő férjünk/feleségünk itt ül szintén!” 🙂

  4. Nagy Béla idézet; első A2 előadáson 2006 februárjából:
    “Most pedig álljunk fel és 1 perces néma csönddel emlékezzünk azokra a kollégákra, akik már nincsenek köztünk, bár megmondtam, de mégsem fogadták meg,hogyha nem tanulnak akkor sosem mennek át a vizsgán.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s