Nyerj egy kommenttel! :)

Szeretnél Dr. Angyal István, Dr. Nagy Béla vagy Dr. Wagner Ödön kedvenc kommentelője lenni? Ráadásul ezzel nyerni is? 
Nincs más dolgod, mint IDE kommentben leírnod a kedvenc aranyköpésed vagy történeted kedvenc tanárodtól (Figyelem, a nem oda illőeket moderáljuk!), melyeket továbbítunk feléjük, és az általuk legjobbnak ítélt kapja a nyereményt.

Kommentelni az 1 perces regisztráció után tudtok, de ez megéri, hiszen a 3 legjobb hozzászólás írójának a nyereménye fejenként: 1 db 1000 Ft értékű 2 személyes teakupon a Fehér Nyúl Kávéházba, 1 db 1000 Ft értékű utalvány az Íz-lelőbe, 1 db 1000 Ft értékű sörkupon a Mag kávézóba, 1 db pizzautalvány a Bori ételbárba, mindemellett pedig egy felbecsülhetetlen oklevél Tanára aláírásával.

Határidő: 2012.03.01. 23:59
(Az eddig érkező 3 kommentet nyilván rögzítettük! 🙂 )
Regisztrálj gyorsan, és írj Te is! Megéri!!!! 🙂

Reklámok

20 című bejegyzés “Nyerj egy kommenttel! :)” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. la télévision est une des premières causes de l’apathie citoyenne et du déficit démocratique, comment dès lors s’étonner que l&oriuo;écslogqe en soit abscentefaites un geste vraiment écolo; ouvrez votre fenêtre débranchez votre putain de télé et jetez la pas la fenêtre, puis refermez votre fenêtre ….

 2. Sajnos Wágner tanár úrral még nem kerültem csak közvetett kapcsolatba a tavalyi szervetlen ZHk segítségével (ohh azok a “nagyszerű” ZH-k …), és bár Nagy Béla tanár úr aranyköpéseinek külön füzetet vezettünk kollégákkal, és evangéliumként jegyeztük az előadásokat (sajnos otthon van, így legalább lesz esélyetek :D) perpillanat Angyal tanár úr Bourdon-csöves manométere ugrott be. A konkrét szövegkörnyezetre már nem emlékszem, de a lényeg h a Bourdon-csöves nyomásmérő úgy működik mint egy igen intim férfi testrész. A folytatást ki lehet találni. 🙂

 3. Dr. Nagy Béla:
  *susmus*, majd egyszer csak megáll a kezében a kréta.
  “Vajon galambot hallok, vagy szoknyás galambot?” – majd mintha mi sem történt volna, ír tovább…
  *megint susmus*, megint félbeszakad az óra:
  “Még mindig nem tudom, hogy szoknyás-e, habár teljesen mindegy, úgyis repülni fog.”
  😀

 4. Dr. Wagner Ödön:
  “Nekünk az a feladtunk ,hogy megtanítsuk a tananyagot, maguknak az a feladatuk, hogy megtanulják a tananyagot, érdekeink találkoznak, találkozunk jövőre is. “:)

 5. Nagy Béla idézet; első A2 előadáson 2006 februárjából:
  “Most pedig álljunk fel és 1 perces néma csönddel emlékezzünk azokra a kollégákra, akik már nincsenek köztünk, bár megmondtam, de mégsem fogadták meg,hogyha nem tanulnak akkor sosem mennek át a vizsgán.”

 6. Angyal Tanár Úr, GMA gyakorlaton:

  “Gyerekek ki tudja mi a barátság?……………….Senki?……………………………………………
  A barátság a kőolajvezeték.”
  :D:D

 7. A kedvencem Dr. Nagy Béla Tanár Úrtól: hatalmas igazság…
  ” Nincs itt mese, kérem szépen! A bonyolult példa, az bizony bonyolult példa…”

 8. Én sajnos egy térlátással kevésbé megáldott mérnökhallgató vagyok (tehát nagyjából örülök, ha a barátaimat 3D-ben látom). Nem először csináltam a Vegyipari géptan című tárgyat-3 a magyar igazság-míg végül Angyal tanár úr csoportjába kerültem. Elég szemléletesen magyarázott: konkrétan felállt a padra, és mondta, hogy képzeljük el, hogy ő egy Playboy nyuszinak van öltözve(!!!!) és ha így meg úgy fordul, akkor mikor hogyan látjuk a pamacs farkát 🙂 Úgy tűnik elég jó a fantáziám, mert harmadszorra végre sikerült teljesítenem a tárgyat 🙂

 9. Nagy Béla Tanár Úrtól:

  Kérem, ehhez a feladathoz mindenkinek szüksége lesz némi térlátásra. Bár, akiknek ennyi sincs azokért komolyan aggódom hogy hogyan fognak kitalálni a teremből.

 10. “Aki tovább akar erőlködni a valós számok halmazán, az rosszul fog járni. Meg a szomszédja is, mert érezni fogja a szagát.” /Dr. Nagy Béla/
  “Az orvostudomány… Urambocsá’, az nem tudomány! Amíg itt az első sorokban ennyien köhögnek, kérem addig nem nevezhető tudománynak! Ha tudomány lenne, elmennék az orvoshoz, adna valamit, és minden bajom rögtön megszűnne.” /Dr. Nagy Béla/

 11. valami ilyesmire emlékszem…
  -Kérem szépen, itt ebben a teremben mindenféle madarak megtalálhatóak…ki ilyen madár, ki olyan….de egy közös van bennük: mind repülni fognak…..

 12. “Gondolkodás alkalomadtán fájhat” , ” Egy matematikus nem számol; a mérnök számol, a matematikus gondolkodik” by Béla

 13. Angyal Tanár Úr, vegygép előadás, rajz zh véleményezés, rám néz:
  -Tessék nézzék meg itt a példa rá, hogy egy szőke nő is megtudja tanulni!
  Azért csak a fél évfolyam röhögött rajtam , mert a másik fele nem volt bent előadáson 😀

 14. Angyal: Íme ez a bot, amely nagyon nagyon nagyon nagyon sok energiával rendelkezik! De mégsem tudjuk felszabadítani!

  (le me: *gonosznézés* Adja csak ide, megmutassam mennyi energiát tudok felszabadítani belőle?!! *trollface smile :D* )

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s