Állás- és Külügyi Börze

Eddig minden félévben ellátogattunk a Külügyi Börzére és az Állásbörzére. De hogy ezt most egy helyen és egy időben tehettük meg, nagy újdonság volt! Ahogy azt Igaz Mátétól a 72 órás adás során megtudhattuk, nagy kihívás volt nekik mindkét rendezvényt egyszerre lebonyolítani. DE jelentjük, sikerült, nagyszerű két napot tudhatunk magunk mögött!

Ha lemaradtatok a március 6-7. között megrendezésre került Állás- és Külügyi Börzéről, akkor itt az idő, hogy bepótoljátok! 😉
Számomra főleg a Külügyi Börze kiállítói voltak érdekesek, volt miből válogatni! 😉 43 kiállító állt a rendelkezésünkre. Megtalálhatóak voltak Nagykövetségek, számos intézet és cég mutatott be ösztöndíjakat, szakmai gyakorlatokat, EU-s lehetőségeket. Azok is találtak maguknak alternatívákat, akik a nyelvtanulás, esetleg önkéntes munkák iránt érdeklődtek.
Személyes tapasztalat, hogy a kiállítók többsége nagyon kedves és segítőkész volt, az írott anyagok is kellő infót tartalmaztak.

Az Állásbörzén természetesen a biomérnöki állásokat bemutató cégeket részesítettem előnyben! 😉  Szerencsére volt jó pár lehetőség nekünk, VBK-soknak. Korábbi Állásbörzés tapasztalataimat segítségül hívva nagyon céltudatosan ezekre a cégekre koncentrálva indultam útnak, hiszen ennyi kiállító között könnyen elveszik az ember lánya! 😉
Akiknek nem aktuális a munkakeresés, azok is találhattak bőven programot: önéletrajz-, karrier-, életpálya tanácsadás, próbainterjú, grafológiai elemzés, tréning, LEGO építőverseny!

Ha még többet akartok tudni, látogassatok el az Állásbörze és a Külügyi Börze oldalára, ill. hallgassátok a Martos Rádiót, hiszen sok interjút készítettünk!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s