EFOTT-on a Martos Rádióval

Beköszöntött a tavasz, végre kimehetünk dzsekinkben a szabadba, megcsodálhatjuk a lányok lábait az apró miniszoknyák takarásából… és hogy mit jelent mindez? Hogy nemsokára itt a nyár és vele együtt a fesztiválszezon! Több infóért katt a folytatásra!

A fesztiválnaptárat izzítani kell, hiszen napra pontosan be kell osztani a jó fesztiválozónak, hogy mindenhova eljuthasson. Azonban nem ez szokott lenni a probléma forrása, hanem az anyagiak. Valószínűleg, Te olvasó sem vagy ezzel másként, úgyhogy megéri tovább olvasnod a cikket.
Nem meglepő, hogy a kötelezők közül a Martos Rádió csapatának abszolút befutó fesztiválja az EFOTT! Már a fesztivál neve is, ami Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója is azt sugallja, hogy ezen bizony ott a helyünk! Aki a rendezvény történelmére kíváncsi, az ebben a cikkünkben utánaolvashat. Hogy merre járt a találkozó az országban, azt is megtudhatod, hiszen ebben a posztban kigyűjtöttük számotokra a dátumokat és helyszíneket.

A szervezők 

Ejtsünk pár szót a szervezői gárdáról, hiszen ebben rejlik a fesztivál szépsége és változatossága. A rendezvény szervezését minden esetben egy házigazda egyetem hallgatói  végzik. A fesztiválozók oldaláról ez az esetek szinte 100%-ában problémamentes beléptetést, nyugodt és kulturált légkört, de mégis 0-24h-ig tartó bulihangulatot jelent.  Idén különösen kiváltságos helyzetben vagyunk, hiszen a BME nyerte el a házigazda jogát. Ebből kifolyólag a BME-s hetijegy valamennyivel olcsóbban áll rendelkezésre az aktív jogviszonnyal rendelkező hallgatók számára. A helyszín idén a Velencei-tó melletti kemping, az időpont 2012 július 3-8., minden további információt, jegyárak, megközelíthetőség, fellépők, stb. megtudhattok az EFOTT oldaláról.

Nem a szervezői gárda, hanem az EFOTT-celebgárda látható a képen. 🙂

Az anyagi oldal

Hogyan is lyukadtunk ki az EFOTT-hoz? Ja igen, a pénz, pénz, pénz. A heti-/napijegyár mellett nem mindegy, hogy egy korsó sört 300-ért vagy 500-ért vesztegetnek a hely pultjaiban. Egy napi meleg ebéd is milyen jól tud esni, megtörve a fesztiválkaják egyhangúságát. Lássuk hát közelebbről…
A hetijegy elővételben ápr. 8-ig 14.990 HUF, míg júl. 2-ig 16.990 HUF, a helyszínen pedig 18.990 HUF. A BME-s hallgatóknak egységesen 11.500 HUF

Ár/érték arányban a szállásra nem lehet panasz – a szállás már 2005-ben otthont adott az EFOTT-nak-, minden adott a 6 nap felhőtlen amortizálódáshoz. Bár az EFOTT mindig mellőzi a külföldi sztárfellépőket (ennek pozitív hatása a jegyárakban megmutatkozik), nem is érezzük ennek szükségességét vagy hiányát. Van elég neves magyar zenei és stand up comedy előadó, akikért érdemes kilátogatni egy hétre a Velencei-tó partjához. A helyszínen kapható italok és fesztiválkaják ára a tapasztalatok szerint szintén a mi pénztárcánkhoz igazodik, úgyhogy kellően felkészült (konzervkaja, üdítők) versenyző akár 5000-10000 Ft-ból is vígan elél ezen az egy héten. Ebből a zsebpénzből biztos telni fog legalább egy kajálásra a strand éttermében, esetleg a város szívében.

Általános tudnivalókat az EFOTT honlapján találtok, a programok menü hamarosan frissülni fog, erről tájékoztatunk titeket! Kövesd blogunkat, hogy ne maradj le a friss infókról!

Következő cikkünkben összefoglaljuk az előző két év EFOTT-élményeit! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s