Show’s Sonka – lezárult a jelentkezés!

sonkaIdén is hatalmas érdeklődés övezi a vegyészkari vetélkedőt, a Show’s Sonkát! Már a jelentkezés első napján négy csapat leadta a nevezést a versenyre. Ma pedig örömmel tudathatjuk Veletek a hírt, hogy beérkezett a 12. vegyész csapat nevezése is, így a jelentkezést a 2012-es Show’s Sonkára lezárjuk! Részletekért katt a folytatásra!

A csapatok a jelentkezés sorrendjében:

1. chem-O-tox
2. Alkoholizmus Tanszék
3. Lombitch
4. Veretőminátorok
5. Flashtalicska
6. Etil Alakulat
7. Zetor
8. Nyuggerek
9.EntalPIA Maffia 
10. Kolbász
11. Micellatársak
12. Kö(r)nyörület

Sajnos volt olyan csapat is, amely nevezését vissza kellett utasítanunk. Mindenesetre akik még neveztek volna, jelezzék a szándékot a staff felé, hogy a jövő évi vetélkedőre fel tudjuk mérni az igényt, és amennyiben lehetőségünk van rá, növelhessük a létszámot!

Mivel a jelentkezési időszak vége előtt beérkeztek a nevezések, a csapatgyűlés időpontját és a pólórendelést is előre tudjuk hozni. Erről a csapatkapitányok emailben kapnak majd értesítést, nehogy lemaradjatok róla!

A szervezők kérik, hogy a kérdéseiteket intézzétek hozzájuk emailben a showssonka@gmail.com címre. A csapatkapitány minden levelet továbbítson a csapattagoknak!

Gondoljatok bele… 300 lelkes vegyész, biós és környész hallgató vetélkedik négy napon keresztül, és az ötödik nap megpihen…

Challenge accepted!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s