Dróthuszárok, idén irány Velence!

Velence, egyet jelent a strandolással, a napfénnyel vagy a lazulással, de egy dolog biztosan nem jutna elsőre az eszedbe a tóparti városról. Segítünk, ugyanis idén mi is, és az EFOTT-jeti is különleges programmal készül a bringásoknak. Tekerj lejjebb…

„Egyedül menjek, vagy vigyelek téged is? Tudok majd vigyázni rád? Nem biztos, hogy eleget tudok veled foglalkozni…” Ha azon „filózol”, hogy otthon hagyd-e kétkerekű dróthuszártársadat, van egy jó hírünk. A cangádat sem kell kihagynod a buliból, mert július 3. és 8. között a bringásoknál is a feje tetejére áll a világ. Az idei helyszín ugyanis Velence, ahol a bicajosoknak is elérhető lesz minden földi jó. Figyelj, elmondjuk miről is van szó, mert eddig ilyen még nem volt!

Vágj neki két keréken! Ha cangával érkezel, a tó körül kiépített kerékpárúton akár minden nap levezetheted az esti buli fergeteges hangulatát, így a kétkerekű „paripád” sem érzi majd magát elhanyagolva. Attól egy percig se félj, hogy nem tudsz rá vigyázni. A muníciót mi adjuk, méghozzá kifogástalan minőségben! Tudjuk, hogy olyan ez, mint a hímes tojás… Mi is így fogunk vele bánni! Éppen ezért óriási, jól őrzött tárolókkal várjuk a bringával érkezőket, és minden nap akár helyi szakszervizhez is fordulhatsz, ha sürgős „kerékpár orvosi ellátásban” szeretnél részesülni.lakkozás

De elsőként, juss le Velencére! Nekivághatsz a túrának Budapestről is, szervezett túraútvonallal, pihenő- és szervízpontokkal várunk, a kiinduló pontok egyike pedig már biztosan maga a házigazda intézmény, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem. Nem leszünk messze. Az útvonal valamivel több, mint 45-50 km, ami mindenki számára saját tempóban teljesíthető. Főleg szervezett csoportokban nem sok, de ha elfáradnál, gondoskodtunk arról, hogy a MÁV járatain megfelelő számú kerékpártároló robogjon Velence felé. Ha csak helyben akarsz kétkerekezni, gondoskodtunk arról, hogy a MÁV járatain megfelelő számú kerékpártároló robogjon Velence felé. Gyere vonattal, így is lesz még látnivaló bőven. Miért is érdemes egyáltalán Velencére kerékpárral érkezni? Ha egyszerre akarsz bulizni és kirándulni, akkor ez lesz a neked való program! Hidd el, van mit felfedezni! Vár a már-már mediterrán hangulat, a Velencei-hegység festői déli oldala, és ha cangázol, ne hagyd ki, a nadapi „ősjegyet”, ahol otthagyhatod te is a nyomodat. Ne mulaszd el meglátogatni a sukorói ingóköveket, a pákozdi Mészeg-hegyet, és még sorolhatnánk, de biztos-ami biztos, elkészítjük neked a környék túraútvonalát, kerékpáros és gyalogos útvonalakkal, látnivalókkal, és mindennel, mi szem-száj ingere… Mindössze 50 kilométert kell megtenned, és dróthuszárként gurulhatsz az aszfalton. Ne izgulj, nem kell két nappal korábban elindulnod, nem kell két napig tekerned azért sem, hogy megkerüld a tavat. Ez azért kisebb, mint a Balaton, akár egy óra alatt teljesítheted a távot, így és nem maradsz le az esti koncertről sem!

Az idei EFOTT-ra eljön a bringás Kánaán. A HÖOK, mint a rendezvény jogtulajdonosa, és Velence város önkormányzata támogatásával kiemelten kezeljük a kerékpárosoknak szóló programokat. Hallottál, olvastál már eleget az egészséges életmódról, és van egy ötletünk, hogy hogyan lehetsz az EFOTT-on is fitt. Velencén adott egy olyan lehetőség, amelyet tálcán kínálunk neked. Mindössze annyi a dolgot, hogy ezt az egészség-menüt elfogadd. Ha pedig megvolt a napi mozgás, este nyugodt szívvel lazíthatsz és „bűnözhetsz”. Majd másnap letekered… A kerékpáros programokkal részt veszel az EFOTT SportPont Programjában és gyűjtheted a SportPontokat értékes ajándékokért.

Ha van kedved csatlakozni az EFOTT-os „kritikus tömeghez”, ragadj bringát! Kezeket a kormányra, lábakat a pedálra, hetijegyed a hónod alá, és irány egészen a Velencei-tó partjáig!

Tekerj, csak szabadon…

További infó: http://www.efott.hu,

http://www.facebook.com/efott,

http://www.facebook.hu/sportPONTprogram,

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s