Vegyésznapok fellépők – Drop The Cheese

drop the cheeseValószínűleg mindenki hallott már DJ Gyurexről, és legtöbben a bulijain is részt vettetek. Hiszen gyakran megtalálható az egyetemi bulikban, de nem múlhat el nélküle egy gólyahajó, Egyetemi Napok vagy bármilyen fesztivál, sítábor. Ő sose volt BME-s, a szíve valamiért mégis ide húzza. Más se bizonyítja ezt jobban, hogy a vegyészkaron találta meg “zenei párját”, Borján Tomit, aki a Martos Rádió egyik DJ-je. Így alakult meg e “kapcsolat” gyümölcse, a Drop The Cheese.

Még igen fiatal az ő formációjuk, de annál több munka van mögötte. Az idei Vegyésznapok gyurexkapta azt a megtiszteltetést, hogy első bulijuk házigazdája lehet. Nem is akármilyen lesz ez a buli, hiszen kedden az Electric Shock Duo-val fognak párhuzamosan játszani. Erről részletesebben következő cikkünkben olvashattok majd.

Természetesen nem hagytak fel a szólóban borján tomivaló zenélésről sem. Tomit hallhatjátok majd hétfő este is, amikor a Martos Rádió DJ-i fognak játszani. Gyurex neve pedig ugyanúgy megtalálható lesz a fesztiválok fellépői között. Ha kíváncsiak vagytok, hogy mit produkálnak ők ketten, akkor kedd este a Martos Csocsó Klubban a helyetek. Addig hallgassátok mixeiket.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s