Sportnap 2012

Idén is megrendezésre kerül a sportnap a dékáni szünet napján, szerdán, ahova minden Vegyészkaros érdeklődőt szeretettel várunk. Tavaly is érdemes volt kijönnötök, idén sem bánjátok meg!

2011-ben nagy sikert aratott, hiszen a Show’s Sonkán résztvevő csapatok ezen a napon is megmérettetnek. A gyülekező idén is korán lesz, nevezetesen reggel 8-kor, viszont megéri felkelnetek, hiszen EFOTT-os hangulatjavítással indul a nap! A tavalyihoz híven idén is lesz röplabda, kosár, foci, s egyéb érdekes játékok, mint pl. a sörváltó, de természetesen a sorverseny sem maradhat ki, így mindenki megtalálhatja a maga számára kedves feladatot. Idén jó játékhoz szól majd a jó zene! Nem más, mint Dj Asgaroth hozza a jobbnál jobb zenéket! Lesz Rehab sátor is, ahol almát (An apple a day keeps the doctor away.) és ásványvizet kínálunk a csapattagoknak, ráadásul a tanszéki verseny bográcsozásából is belakmározhat az éhes sportoló.
Újításként pedig elárulhatom, hogy bizonyos verseny feladatok nyerő csapatai extra jutalmazásban részesülnek, így mindenképp megéri az elsők között lenni! Csak, hogy néhány konkrétat említsek: a nyertes kosár, röplabda, foci csapat 1-1 5000 Ft-os Kisrabló étterem utalványt nyer. De a sörváltó, fröccsváltó nyertes csapata is jutalomban részesül, illetve az is, aki a Gladiátor játékot nyeri, sőt az is, aki a legmagasabb rekesztornyot építi. Az a csapat aki az egész sportnapot a magáénak tudhatja pedig kap egy 10 főre szóló vízipipázást a Fehér Nyúl Kávéházba! Remélem eléggé felcsigáztunk titeket, és minél többen jöttök szerdán. Előre is jó szórakozást és jó versenyt kívánunk!

4 című bejegyzés “Sportnap 2012” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

        1. Egészségügyi okok miatt sajnos csúszik a dolog. A türelmeteket kérnénk, próbáljuk orvosolni a problémát. Ne aggódjatok, biztosan felkerülnek majd a képek 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s