EFOTT – Memories

A Martos Stúdió kalandvágyó csapata 2010 óta tudósít Nektek az EFOTT eseményeiről. Idén ismét eljött a lehetőség, hogy velünk készüljetek az év legcsaládiasabb fesztiváljára, ami most a BME szervezésében kerül megrendezésre, így egész biztosan minden kanyarban ismerősbe botlasz majd! Mielőtt nagyon belemerülnénk a közeljövő tervezgetésébe, elevenítsük fel együtt, milyen élményekkel gazdagodtunk az elmúlt években!

2010-ben nyílt először lehetőségünk sajtós jegyekkel lemenni Orfűre, ahol még lelkes kezdőkként készítettük az interjúkat, fotókat és természetesen írtuk a beharangozó és élménybeszámoló cikkeket. Olvashattatok az EFOTT eddigi helyszíneiről, illetve velünk készülhettetek az emlékezetes Partianimal vs Barbie cikk segítségével a csomagolásra.

A kalandos lejutás után az egyetlen zökkenőt az ismeretlen tettes által eltulajdonított, majd szerencsésen megtalált vadiúj molinónk okozta. Az első Stúdiós fesztiválozásról rengeteg élménnyel, enyhe alkoholmérgezéssel és tapasztalattal térhettünk haza.

2011-ben Szolnoknak vettük az irányt egy megnövekedett, friss Stúdiósokkal felturbózott csapattal. A délutánokat a szomszédos, EFOTT karszalaggal rendelkezőknek ingyenes fürdőben sziesztáztuk végig, este pedig egy kis alkohollal megspékelve vetettük be magunkat a backstage-be. Persze volt lehetőség zsiráf fenekéből Skittles-t halászni is, illetve kipróbálhattuk magunkon, milyen egy tekegolyó élete. A Civil Faluban is rengeteg stand várt Ránk. Aki türelmes volt, arra még élethű sebhelyeket is varázsoltak. Az év meglepetése a silent disco volt, ami mindannyiunk számára izgalmas és kissé vicces újdonságot hozott. A csúcspont a közösen végigtombolt Quimby koncert volt, aminek egy részét volt szerencsém egy „kollégám” nyakából hallgatni. Próbáljátok ki, nagyon jó! Aki nagyon elkeseredett az utolsó nap, az bungee jumpingba fojthatta bánatát.

 

2012. július 3. még csak most közeleg, de azt már elmondhatjuk, hogy minden eddiginél nagyobb csapattal megyünk, ráadásul idén a fellépők között is vannak Stúdiósok!!! Az Electric Shock Duo ugyanis minden hajnalban velünk zárja és indítja majd a napot 6-tól a Heineken Beach sátorban. A DJ pult körül ugráló zombiért ők nem vállalnak felelősséget.

Kövessétek nyomon az eseményeket a blogunkon idén is! Ha netalántán még vaciláltok, és megfordult a fejetekben az a végzetes hiba, hogy nem tartotok velünk fesztiválozni, egy kis kedvcsinálóként olvassátok el az elmúlt évek beszámolóit:

2010: 0.  1.  2.  3.  4. nap,

2011: 0.  1. 2.  3.  4-5 . nap.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s