EFOTT 2012 – 1.nap

FESZTIVÁÁL!2012. július 4. Velence, Északi-strand

Csiga-biga, gyere ki……. mindenhol csak csigákat látni reggel. Fejek kandikálnak ki a sátrakból. Hátunkon a házunk. Mikor hajnali 7-kor(!) már a kemping fele fenn volt, elgondolkoztam, hogy valószínűleg ha nem az EFOTT-on lennénk, nem látnék ennyi mosolygós embert kora reggel.

Ellenben Velencén, ahol már kora reggel folyik a sör. Kutyaharapás szőrével. A Heineken Beach felé vesszük az irányt, ahonnan az Electrik SHock Duo zenejét hallgatja a fél kemping. Mi nem csak hallgatjuk, mert FESZTIVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL! Buli a plázson, a vegyészkoncentráció az egekben.

A tűző nap elől a BME-HÖOK-Djuice sátorba menekültünk. Babzsákfotel, vízipipa, sör, RádióPozitív, ventillátor, raggae, chill. A tökéletes délután.

A tökéletes délutánt a koncertek sorozata váltotta fel. Hősök, Bëlga, Brainz, Road, Subscribe, Compact Disco, Neo, Carbonfools. FESZTIVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL!

A legvidámabb mégis a Silent Sziget volt. Látod, amit hallgatsz! Mennyország tourist, What Is Love?, I Love Rock&Roll, minden, ami kell. Teleportálni kéne, de bezárult a féregjárat. Együnk inkább lángost. Nem, inkább igyunk egy kis vizet. Azt sem, inkább mégis teleportáljunk. Egyedül nem megy. Szóljunk a fiúknak, ők majd segítenek. Nem tudnak.
FESZTIVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s