VBK Gólyatábor 2012- Memories

A következő képsorokat csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk!

1. nap

A megérkezés parádésan kiegyenlítettre sikeredett, ugyanis míg minden csapatból reggel 10 és 12 között maximum 5 ember jelent meg, addig a következő 1 órában egyszerre érkezett meg a maradék huszonvalahány emberke, így a komolyabb ismerkedést kénytelenek voltunk az ebéd és az azt követő dékáni előadás utánra halasztani. Deák Tanár Úr tekintettel a 40 °C-os hőségre a 3 órásra tervezett beszédét 1,5 órában összesűrítette. A kreatív CSK-k a felszabadult időt a Balcsiban való ismerkedős játékokkal és ordibálásoktatással töltötték ki, továbbá gyakorolták  a gólyák által írt csapatindulót.

Az első nap istenigazából a rendkívül bőséges vacsora elfogyasztása után kezdődött az első kútfúrással. Ennek során  még főleg a CSK-kat lehetett kiabálni látni a bátortalanul pislogó gólyácskáknak, de idővel az elfogyasztott alkoholmennyiség függvényébe jelentős javulás mutatkozott. Az esti vetélkedő végig csapatfeladatokból állt, ami igencsak összerántotta a színeket , elég csak megemlíteni a legendás Callippo nyaló versenyt. Megtudhattuk továbbá, hogy egy indokolatlan álgólya tartózkodik a csapatban, akit másnapra le kell buktatni. A zárás után drasztikusan megnőtt a m2-enkénti hányó gólyácskák száma, de mindenkit pátyolgattak a társai így nem volt miért aggódni, hiszen ez is a csapatszellemet fejlesztette.

2. nap

A reggel 7 órai ébresztő alatt senkinek nem volt őszinte a mosolya, viszont a Balcsis  feladtoktól már felélénkült mindenki. A gólyatánccal is megindult az ismerkedés, de a technika ördöge indokolatlaul közbeszólt az utolsó pár lépésnél. Ezt követően együtt vonultunk elfogyasztani a tonnányi felvágottat és a ropogós pirítósokat , of course.

A legendás ebéd előtt minden szín a saját stílusában költötte át a Balatoni láz című számot, illetve időt szakítottunk az álgólyák kipécézésére is, ám ők olyan jó teljesítményt nyújtottak, hogy mindössze 2 csapatnak sikerült viszonylag hamar lelepleznie őket. Később jóllakottan nekiláttunk a délutáni ügyességi feladatoknak,of course. Volt minden: ugrálóvár  csigahajtányverseny, ördöglakat dögivel, szumó, mérleg szorító verseny, gólyaláb, sífutás stb.

Ezt követték az esélykiegyenlítős sportjátékok: foci, strandkézi, strandröpi, piapong,sörváltó. Ennek következtében az egyébként nem túl iszákos gólyák is kellőképpen benyomtak, az egymásnak szóló szurkolást pedig öröm volt hallgatni. Ez az alapozás rányomta a bélyegét a az egész napra, ugyanis a kis zigótáink sokkal nagyobb lelkesedéssel és hanggal vetették rá magukat a kútfúrásban felkínált sörre és fröccsre. Az előző napinál jóval többen akartak kifutni a világból ahelyett, hogy a csapatukhoz visszataláltak volna. Az esti vetélkedő alatt már mindenki ugrált a feladatok alatt lejátszott Call me maybe, Follow me, Fröcsögjön című örökzöld slágerekre. A csúcspont az egymásról nutellát lenyaló  lányok és a főszervező, Gusztinak szexi táncot lejtő transzik voltak, ennek során még egy fügefalevél is kilibbent a nagyközönség elé…

3.nap

Ekkorra már igencsak leamortizált hangszálakkal rendelkeztek  a CSK-k, de a gólyák lelkesedése már a tetőfokára hágott, így a legkeményebbek már buzdítás nélkül is indokolatlanul üvöltözni kezdtek. A nap legjelentősebb motívuma a Mcgyver-feladatok leadása után kezdődő vízi vetélkedő volt, ami kereszteléssel kezdődött, hogy megalapozzák a hangulatot. Volt még  embertorony építés,habos cselgáncsos csajoknak (szigorúan fojtogatás mentesen) Forma1, talicskázás, fiú-lány ruhacsere és sok-sok egyéb kihívás várta a csapatokat.  A finálé a fürdőgatyában felsorakozó lányok Mevepacsija volt.

Nem sok idő maradt a végső mindent eldöntő vetélkedőig. A nagy sietségben már meg sem lepődtünk a vacsiban talált ragtapaszon… Az utolsó esti vetélkedőn a hangulat fergeteges volt. Rengeteg alkoholt kellett a résztvevőknek legyűrniük, illetve tömérdek tejszínhabot egymásról lenyalniuk. Minden szín előadta a maga korában játszódó és egyéni típusú erotikus filmjét pl. erotikus horror az őskorban. Zárásként minél több ruhadarabtól kellett megválni ( a lelkesebbeknek egy szál semmiben buliztak tovább a Fröcsögjön-re) és 20L-es fröccsből időre minél többet fogyasztani. Az eredmények egyesítése alatt a Martos Stúdió által készített zsíros kenyerekből lakmározhatott mindenki, míg eljött a nagy pillanat.

Győztesként a KÉK csapata került ki a versenyből, a második a SÁRGA csapat lett, egyesített harmadik helyen pedig a PIROS,ZÖLD és a LILA csapat zárt. Az egyesült BARNÁK ezt követően közös piálásba kezdtek, majd fergeteges buliba, ami sajnos rendőri közbelépés miatt nem tarthatott túl sokáig, de ezért ne keseredjen el senkit sem, mert a BME-n töltött első évsorán úgyis annyi alkalom lesz veretni, hogy nem is ártott rápihenni kicsit.

A szervezőgárda nevében köszönet azoknak, akik eljöttek és ezerrel dolgoztak velünk együtt a jó hangulaton, és elkezdték megalapozni azokat a barátságokat, amik miatt érdemes volt ide jönni!

A kompromittálóbbnál kompromittálóbb képeket itt találjátok!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s