VI. Réffy-kupa

Immár 6. alkalommal kerül megrendezésre a hagyományosan őszi szemeszter közepén tartandó VI. Réffy-kupa. A rendezvény ideje 2012. október 12-13. (péntek, szombat).A nevezéseket az engert.attila@vegyeszhk.hu, vagy a molnar.laszlo@vegyeszhk.hu e-mail címekre lehet leadni, az e-mail tárgya legyen Réffy-kupa nevezés 2012!
Nevezési határidő: október 6. szombat 12:00. Ezen időpont után sajnos nem áll a szervezők módjában elfogadni a nevezést.

A Dr. Réffy József tanár úr emlékére rendezett labdarúgó-torna idén a Bogdánfy úti Sporttelep 2 műfüves pályáján lesz lebonyolítva! Nagyon rossz idő esetén későbbi időpontban kerül megrendezésre!
A nevezéshez kérünk mindenkit, hogy csapatnevet, nevet és pólóméretet adjon meg. Idén külön figyelmet fordítunk rá, hogy minden játékos maximum egy csapatban szerepelhet (egyetlen kivétel, ha a másik tanszéki csapat)!Minden csapatban maximum egy fő lehet, aki nem a Karral aktív jogviszonyban álló hallgató, oktató, de karunkon végzett volt hallgató természetesen jöhet! Bármilyen kérdésetek van, a fenti két e-mail címre küldjétek el, és mi válaszolunk. Bővebb információt a nevezés után küldünk!” – mondták a szervezők.

Ha szeretnél a barátaiddal, kolis, illetve kartársaiddal, oktatóiddal egy jót focizni, két szép napot eltölteni, akkor itt a helyed! Továbbá lehetőség nyílik az FC Real Zetor egyeduralmát megtörni, akik már évek óta győztesei a kupának! 🙂

De melyik csapat fogja őket megállítani?? Tippeld meg, és a jutalmad nem marad el… 😉

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s