Kiállítás az 5 éves Real Zetorról!

Köztudott, hogy kollégiumunkban, karunkon több kisebb-nagyobb társaság éli életét, mint például: Nyuggerek, Alkoholizmus Tanszék és nem utolsó sorban a Real Zetor… A Zetor idén szeptemberben ünnepelte megalakulásának 5. évfordulóját és ezen apropóból kiállítást szervez! 🙂

Arra gondoltunk, jó lenne visszaemlékezni erre a csodás fél évtizedre, visszaemlékezni arra az elmondhatatlanul sok csodás dologra, ami velünk történt.

Szeretettel meghívunk minden olyan “családtagot”, aki részt vett ebben az 5 esztendőben, akár ott volt alapítótagként, akár csak meccsekre járt velünk, esetleg egyszer magára húzta a narancs-fekete mezt vagy velünk bulizott, netán csak látta, hogy bulizunk. 🙂 Szeretettel várunk minden rég nem látott barátunkat, akik munkájuk vagy egyéb elfoglaltságuk miatt kevesebb időt tudnak velünk tölteni, továbbá minden olyan érdeklődőt, aki csak hallomásból ismeri a Zetor nevet, de kíváncsi, milyen az a társaság, amely megnyerte a Show Sonkát 2012-ben vagy amely több Réffy-kupát is bezsebelt” – mondta Mózes Dániel, főszervező.

Kiállítás helye és ideje: Martos Flóra Kollégium – 441. helyiség; 2012. november 21. 19:00-24:00

http://www.facebook.com/events/405466142860303/

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s