A haaarmadik!

szülinapi tortaA koli portáján indokolatlan whiskey-s üveg. A CH-ban rengeteg plakát. Az épület körül szórólapokat osztogató stúdiósok. Otthon a hajukat tépő sudoku-zók. Leesett? Bizony, ez a furcsa kombó csak a Martos Rádió szülinapi bulijának az előkészületei lehetnek.

Múlt héten mindent bedobtunk, hogy az egész világ megtudja: 3 évesek lettünk. A műsorokban kuponokat sorsoltunk, facebook-aktivitásért ajándék Vegyésznapok belépőt adtunk, versírásra buzdítottunk. Ezekkel köszöntük meg Neked, a Martos Rádió hallgatójának, hogy engedted, hogy az elmúlt év is Rólad szóljon.

Az egész hetet egy izmos bulival fejeltük meg. A kapunyitás 23 órakor volt, de a Martos Stúdió tagjai már délután kettőkor a Csocsóban tüsténkedtek: pakoltak, festettek, vágtak, ragasztottak, szendvicset kentek – készültek a 7-kor kezdődő zártkörű ünnepségre.

Hiszen este megtelt a Csocsó a Stúdió tagjaival. Ne csak ránk gondoljatok, mert az előző évekhez hasonlóan idén is vendégül láthattuk a Stúdió régi tagjait. Eljött a társaság apraja-nagyja, az alapító tagoktól kezdve a ’80-as évek húzóemberein át a 2000-es évek hőseiig mindenki itt volt. Nem véletlen, hogy ilyen sokan összegyűltünk, hiszen több szempontból különleges este elé néztünk.emléktábla
Az este elején felavattunk a 6. emeleten egy emléktáblát, mellyel Kiss Pista, a Martos Stúdió egyik alapító tagja, meghatározó személyisége előtt tisztelegtünk.
Ezután egy kis ismerkedés következett, majd felavattuk a Stúdió jelöltjeit, akik az “Úr 2013. esztendejének 64. napján a Martos Stúdió rendes tagjai lettek.” A teljesség igényével az MSK tagjai lettek: Herceg Imola, Papp Éva, Szabó Zita, Jakus Bertalan, Jenei Bence, Józsa Benjámin, Pintér Olivér és Szeitz Ákos. Ezúton is gratulálunk Nektek!
Meglepetésként a jelenlegi tagok nagy megtiszteltetésben részesítették Kárpáti Richárd Balázst  és Tömösközi Sándort. Balázs a Stúdió örökös, míg Tömösközi tanár úr aranykulcsos tagja lett! Ezzel fejeztük ki hálánkat a sok éves munkájukért. Köszönjük!avatás

Szeszi

Tömös

Az örömünket persze meg akartuk osztani másokkal, ezért 23 órakor kitárta kapuit a Csocsó Klub, és együtt bulizhattunk a Martos Rádió hallgatóival, akik velünk egyetemben imádták DJ Tömös&Bruttshow retró lemezeit és a Stúdió DJ-inek (név szerint: Kekó, Petri Laci, DJ Ashgarot, Tie-Son) legjobb számait.
Óriásit buliztunk, táncoltunk, ettünk-ittunk-díntunk-dántuk. És csak reméljük, hogy Ti is olyan jól éreztétek magatokat, mint mi!

Köszönjük, hogy velünk voltatok ezen az estén, azt, hogy egész évben értelmet adtok a munkánknak, hogy van kinek Show’s Sonkát szervezni, van kiért Stúdiózni!

Egy gondolat a(z) “A haaarmadik!” című bejegyzésnél

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s