HK hírek

hk_logo310Kis karunk életében 1 hét alatt rengeteg történés lezajlott, ezekből szemezgetünk ismét.

 

A Hallgatói Képviselet látványterveket tekintett meg a Csocsó Klub átalakításával kapcsolatban. A tervezés még folyamatban van.
A jövőben az Oktatók Hallgatói Véleményezésén (OHV) első 5 helyezett oktató különdíjban részesül az Egyetemi Hallgatói Képviselet (EHK) jóvoltából, ezzel is ösztönözve az oktatókat a színvonalas oktatás megőrzésére.
Múlt hét kedden a kar vezetése Kari Tanácson (KT) vett részt, amely egyben dékánválasztó tanács is volt. A KT egyhangúlag támogatta az egyetlen jelöltet, Dr. Faigl Ferencet abban, hogy a rektor kinevezze a nyár folyamán a leköszönő Dr. Pokol György helyére.
A képviselet ülésén is a tisztújítás volt a téma. Megállapították, hogy a következő ciklus alakuló ülésének április 29-én kell lennie, tehát az azt megelőző héten lehet majd szavazni, ill. azelőtt 2 hétig lesz majd a jelölő időszak.
Jövő héten ismét Műegyetemi Állásbörze!
Több hallgatónak problémái adódtak a státuszállítással, ezzel kapcsolatban minden információ megtalálható a www.vegyeszhk.hu oldalon.

Kollégiumi hírek:
A Kollégiumi Bizottság tagjai a múlt héten szobaellenőrzést tartottak, felhívták a kollégisták figyelmét arra, hogy nem lehet semmit sem az ablakpárkányon tárolni. Akinek még mindig problémája lenne a hűtőbeosztással, Németh Zsófia kollégiumi mentort kell keresnie a nemeth.zsofia@vegyeszhk.hu email-en keresztül. A hét folyamán új elhúzható ajtóval látták el a kollégium szemétledobóit, ezzel elhárítva a kellemetlen szagokat a hátsó lépcsőházból.

Oktatási hírek:
A múlt hét során kiírásra kerültek a tanulmányi ösztöndíjak, melyekről minden információt megtaláltok a képviselet honlapján, ill. a Martos aulájában lévő nagy hirdetőn.

Szociális hírek:
Az Egyetemi Hallgatói Képviselet elfogadta a szociális támogatás idei eredményét, melyről a HK oldalán minden információt megtalálhattok. Dióhéjban: az idei évben a minimum 45 pont, a minimum összeg 11900 Ft (hallgatói normatíva 10%-a), a maximum 34200 Ft.

Pályázati hírek:
A hét folyamán a meghirdetett időpontokban Kari BME igazolásbemutatás folyik.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s